Лютий 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук: “Відкиньте паніку і недовіру, зберігайте спокій”

1 хвилина на читання
Анатолій Федорук1

Бучанський міський голова Анатолій Федорук, прокоментував інформацію щодо загрози військового вторгнення Росії в Україну.

” Головна тема, яка вже кілька днів не полишає інформаційний простір, – військова загроза з боку Росії. В зв’язку з цим маємо додаткове завдання – забезпечити безперебійність роботи життєво важливих закладів у всіх населених пунктах громади та підтримку військовим.


Про це говорили на апаратній нараді з відповідальними службами Бучанської міської ради та на зустрічі в Бучанській райдержадміністрації та Київській ОДА.

Особливої уваги потребують об’єкти критичної інфраструктури. Уже вжито відповідні кроки, щоб забезпечити їхню безперебійну роботу на випадок надзвичайної ситуації. Мова іде про наявність дизель генераторів на об’єктах критичної інфраструктури та на об’єктах укриття із відповідним запасом палива.

Анатолій Федорук зазначив, що дав доручення керівникам комунальних медичних закладів збільшити запаси медикаментів першої необхідності за рахунок коштів резервного фонду.

Головне, з чим хочу звернутися до кожного жителя громади: відкиньте паніку і недовіру, зберігайте спокій, користуйтеся офіційною інформацією. Це дозволить всім нам швидко та адекватно реагувати на будь-які зовнішні виклики. Я ж і надалі інформуватиму про важливі рішення та надаватиму у разі необхідності актуальну інформацію.
Коли ми разом – ми сильні!
Все буде Україна!