Грудень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Відкриття Avenir plaza: яскраві моменти (ФОТО)

1 хвилина на читання

Два роки очікувань, і от у суботу в Бучі відбулося грандіозне дійство – відкриття торгово-розважального центру Avenir plaza!

Як зазначив під час урочистостей Бучанський міський голова  Анатолій Федорук – ця подія чергове підтвердження тому, що місто і громада розвиваються і такі об’єкти – це саме про соціально орієнтований бізнес.

Анатолій Петрович подякував господарюючим суб’єктам, які не лише реалізовують свої житлові комплекси чи будують торгівельні центри або виробничі потужності, а і дбають про наповнення місцевого бюджету. Міський голова повідомив, що компанія «LinevichGroup» в рамках угоди про пайову участь успішно виконала свої зобов’язання із розумінням, що за рахунок коштів, які вони сплатили, місцевий бюджет територіальної громади має можливість фінансувати соціальні об’єкти, які нині будуються у Бучанській МТГ.

Керівник компанії, яка побудувала торгово-розважальний центр, Тимофій Ліневич побажав, щоб це місце стало самим улюбленим для різних гарних заходів і прекрасного дозвілля.

Урочиста мить – розрізання червоної стрічки, і перші відвідувачі зайшли у  Avenir plaza.

Ведучі – відома українська телеведуча і журналіст Соломія Вітвицька та завзятий Іван Заєць тримали увагу гостей ТРЦ і розповідали цікаву інформацію. Діти із задоволенням розважалися з аніматорами, ходулістами, роботами. А загадкові фокуси від професіонала циркового мистецтва дуже вразили малюків.

Дорослі отримали шквал емоцій під час виступу музичних гуртів Джанкой Бразерс, White Band, The Max, Шпилясті Кобзарі, квартет скрипалів Шторм. Звичайно, найочікуваним став виступ DZIDZIO, який добряче «запалив» своєю енергією чисельних прихильників.

Всі приймали активну участь у конкурсах, отримували подарунки. А розіграш цінних призів став окремою яскравою сторінкою цього дійства. Найбільше затамували подих відвідувачі ТРЦ під час розіграшу Iphone 13, власником якого, врешті-решт, став пан Дмитро.

У ТРЦ Avenir Plaza вже працюють більшість торгових площ, а також дитячий розважальний центр і 4-зальний кінотеатр Filmax. У центрі – зручна зона фуд-корт.

Свято відкриття тривало два дні.

Запальна музика, веселі аніматори, яскраві кульки, лазерне шоу, задоволені відвідувачі. Це була дійсно грандіозна подія.