Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Мобільний офіс Veteran Hub познайомив із своєю роботою бучанців

1 хвилина на читання

Ми вже повідомляли, що у Бучі відкрився Veteran Hub “Свої тут + +” – простір для ветеранів АТО/ООС та їх родин, який працює у середу і п’ятницю з 13:00 до 18:00.

Днями до них завітав Мобільний офіс, і його фахівці познайомили із їх організацією та яку саме допомогу можна отримати у хабі чи коли їх викликати додому.

Психолог Мобільного офісу  Василь Антоняк розповів, що сам ветеран, і у свій час, коли повернувся з війни, не знав «що з цим робити». Тому вивчився в інституті на психолога, і тепер допомагає ветеранам після повернення зі Сходу. Наприклад, налагодити спілкування із рідними, друзями. І наголошує, що наш психологічний стан діє на фізичний, відтак психологічна допомога – це профілактика захворюваності, а також самогубств.

«Сам мобільний офіс покриває три напрямки, в принципі, якими займається veteran hub – це юридичний, психологічний та консультації  по працевлаштуванню. Всі консультації є абсолютно безкоштовними для ветеранів. Можемо приїхати до людини стільки раз, скільки це буде потрібно», – наголосив Василь Антоняк.  

Бажаючим потрібно зателефонувати на інфоцентр, залишити заявку про те, що хочете, щоб приїхав Мобільний офіс і надав ту чи іншу послугу за необхідним напрямком. Фахівці завітають до вас додому протягом кількох днів після дзвінка.

Чому варто відвідати Veteran Hub “Свої тут + +” у Бучі

Це може бути і корисно, і цікаво як ветеранам АТО/ООС, так і їх рідним: дружинам, дітям.

«Простір може працювати як коворкінг, можна прийти і поговорити, попрацювати, зустрітися з друзями, пограти в якусь гру, запропонувати свої ідеї, – розповіла Ірина Дробишевська, координаторка Veteran Hub “Свої тут + +” у Бучі. – Кожен з ветеранів, якщо має нагальну проблему, може до мене звернутися. Я знайду спікера, який відповість на актуальні питання – юридичні, психологічні чи консультативні».

Також кожен ветеран може запропонувати свою ініціативу. Наприклад, провести тренінги один для одного чи для дітей, можливо ігри чи інші заходи.

  • Адреса “Veteran Hub”: вулиця Енергетиків 1-А.
  • Графік роботи: середа і п’ятниця з 13:00-18:00
  • Номер телефону: +38 (093) 431 0664