Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Делегація з Новоград-Волинського відвідала Бучу (ФОТО)

1 хвилина на читання

Відбувся робочий візит до нашої громади в.о міського голови Оксани Гвозденко, її заступників і депутатів міської ради Новгород-Волинської ТГ з метою вивчення досвіду Бучанської громади за кількома напрямками.

Гості поспілкувалися із Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком і познайомилися із роботою Центру надання адміністративних послуг Бучанської міської ради.

Керівник «Медіа-центру» Вікторія Ляховець провела для делегації екскурсію містом, розповіла історію Бучі та плани і проєкти, які планується реалізувати. Візитери побували на ТОВ “Крамар Еко”, яке є виконавцем послуг із вивезення твердих побутових відходів.

«Також побували на підприємстві “Сортувальна лінія МПП Рада” та поспілкувались із засновниками, – розповідають у Новоград-Волинській міській раді. – Обговорили всі аспекти впровадження роздільного сортування, технічного обладнання та орієнтири інформаційного просування процесу сортування відходів серед населення».

Звичайно, гості відвідали нашу перлину – міський парк, під час прогулянки яким про різноманітні проєкти із впровадження благоустрою у зоні відпочинку їм розповіли заступник міського голови Сергій Шепетько та керівник інспекції з благоустрою управління житлово-комунального господарства та благоустрою Ярослав Дученко.

«Парк неймовірний за обсягом своєї території, яка налічує 52 га, ландшафтним дизайном та благоустроєм, – поділилися враженнями учасники делегації. – Також на території парку знаходиться сучасна “Art Gallery”.»