Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Насичене літо активних дітей Ворзеля

1 хвилина на читання

Цікаве і насичене літо вже майже промайнуло, попереду на всіх чекає золотава осінь. Під час вже прохолодних вечорів дітям Бучанської громади буде про що згадувати, адже цього року вони мали змогу корисно провести час та оздоровитись.

Для ворзельських школярів-відмінників, активістів самоврядування, переможців навчально-виховних конкурсів та олімпіад і учнів пільгових категорій влітку відкрив свої двері «Табір підприємців».

Юнаків та дівчат вчили генерувати ідеї, створювати пропозиції та маркетингові стратегії, шукати можливості для їх реалізації. А ще проводити самопрезентації та почуватися впевнено під час публічних виступів. Завдяки підтримці Управління соцполітики Бучанської міської ради та особисто начальника Центру соціальних служб Ларисі Федорук дітей кожного дня доправляв на заняття до Києва автобус.

Ще при підтримці, у вигляді матеріальної допомоги на спорядження рою «Гайдамаки, від депутатів БМР Лариси Федорук та Людмили Риженко, джури старшої групи шкільного куреня імені Валер’яна Підмогильного відвідали місто Коблеве Миколаївської області з метою участі у Всеукраїнському вишколі «Нащадки вільних» імені князя Костянтина Острозького.

Протягом літа діти оздоровились на Чорному та Азовському морях (ДОЗ «Веселка», «Лазурна райдуга» та «Едельвейс») та отримали квитки на розважальні атракціони в Бучанському міському парку за кошти з Бучанського міського бюджету.

Наприкінці літа діти взяли участь у творчому фестивалі «Родинні скарби Ворзеля».

Кожна дитина в нашій громаді повинна розвиватись, зростати в любові і отримати шанс на успіх. Попереду новий навчальний рік, тому бажаємо гарних оцінок.