Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Громада святкує День Бабинців (ФОТО)

1 хвилина на читання

Сьогодні це чудове селищк Бучанської громади пронизане добрими словами і піснями, привітаннями і подарунками, посмішками і відчуттям щастя.

Розпочали святкувати з веселощів. Захопиливий сміх дітлахів, що ширився майданчиком біля селищної ради, змушував дорослих радісно посміхатися. Це із малюками бавилися аніматори, а також тут встановили цікаві атракціони, тож кожен маленький сміливець спробував пострибати і “політати”. Також тут тривали виставки і майстер-класи.

На святкових урочистостях від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука Бабинецьку родину привітав його заступник Сергій Шепетько:

“Впевнений, що завдяки спільним зусиллям будуть організовані заходи щодо будівництва необхідних закладів, ремонту доріг і тротуарів, і життя жителів Бабинців буде ставати все комфортнішим, – сказав Сергій Анатолійович.

До вітань приєдналися старости населених пунктів Бучанської громади, які бажали миру, злагоди, розвитку і процвітання нашій великій громаді, а родинам – добробуту і благополуччя.

За доброю традицією відзначили працівників, які своєю працею прославляють свій край, примножують досягнення і роблять чимало, щоб життя односельців ставало кращим.

З вітальним словом до жителів Бабинців звернулася народний депутат Ольга Василевська-Смаглюк, яка поспішила у селище відразу після прийому громадян у Бучі.

“Вам дуже пощастило з об’єднаннаною територіальною громадою, – підкреслила Ольга Михайлівна, звертаючись до присутніх.- Ми дуже багато працювали над проблемами, зокрема над подачею електроенергії. Є багато планів щодо освітнього розвитку, медичного забезпечення тощо. Впевнена, що разом ми все зробимо.

На святковому заході подякували тим, захищає нашу країну від ворогів. Зокрема, отримали подяки учасники бойових дій, а за тих, хто у цей час захищає країну від ворогів, відзнаки отримали їх родичі.

Також привітали молоді сім”ї і золоті подружжя, а також родини, у яких щойно з’явилися новонароджені. Всі вони отримали подарунки.

У святковому концерті взяли участь артисти і художні колективи громади, музичний гурт “Гуляй душа” і “Оркестр гарного настрою”, які щиро дарують свій талант іменинникам.