Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Бучанська громада – «випускник» «Академії культурного лідера»

1 хвилина на читання

Команда нашої громади пройшла навчання в освітньо-тренінговій програмі «Академія культурного лідера», – це право учасники під керівництвом заслуженої майстрині Тамари Негоди вибороли під час конкурсного відбору.

Тамара Негода

Почесний громадянин Бучі, заслужений майстер народної творчості України, кавалер ордену княгині Ольги III ступеню, виконавчий директор Громадської організації майстрів народних промислів «Український устрій», Голова творчої спілки майстрів народних промислів.

Про конкурс

Для участі у програмі Міністерство культури та інформаційної політики України відібрало 45 найкращих команд.

З них було сформовано 8 кластерів, максимально різноманітних за культурною складовою.

Модульна навчальна програма

включала такі важливі теми

роль лідерів культури в процесі децентралізації, різноманіття та залучення аудиторій, стратегічне мислення, проєктний менеджмент, імплементація, втілення проєктів і сталий розвиток.

Керувала навчанням

потужна тренерська команда з практиків у сфері культури, бізнесу та урядування за підтримки експертів з Німеччини.

Більшість освітньо-тренінгових заходів відбувалися в онлайн форматі, команди, у тому числі і Бучанська, отримали необхідні цікаві знання й сертифікат.

Академія культурного лідера

– освітньо-тренінговий проект, що було запроваджено Міністерством культури України у 2018 році у співпраці з Гете Інститутом в Україні та ГО «Інститут культурної політики».

Метою Програми є допомога у створенні спроможних та ефективних команд всередині об’єднаних територіальних громад, які набудуть необхідних знань та практичних навичок для вирішення суспільно важливих проблем.

Більше 200 учасників впродовж 12 місяців працювали над проєктами для своїх громад та отримали навички з проектного та грантового менеджменту.