Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
04.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Знайомитися із прогресивним досвідом – до медиків Бучі (ФОТО)

1 хвилина на читання

Представники Фастівської міської територіальної громади завітали до Бучанського центру первинної медико-санітарної роботи, аби на власні очі побачити роботу кол-центру та інші зручні для пацієнтів нововведення, до яких ми – жителі Бучанської громади, вже звикли.

Кол-центр, мобільна бригада, виїзна лабораторія, черговий кабінет, нові сучасні амбулаторії у мікрорайонах Бучі та населених пунктах громади – можливості, які вже реалізовані у Бучанській громаді, надихнули фастівщан на впровадження покращень у своїй громаді.

З робочим візитом для обміну досвідом приїхали секретар Фастівської міської ради Людмила Рудяк, профільний заступник міського голови Олена Давиденко, депутати Фастівської МТГ та медики. А знайомили із зробленим та розповідали про здобутки Бучанської громади, всі організаційні питання створення та покращення у медичній галузі, а також проблеми при впровадженні реформи заступник міського голови Сергій Шепетько, секретар БМР Тарас Шаправський та начальник відділу охорони здоров’я Лариса Матюшенко. Вони також поділилися планами нових ідей.

Головний лікар Бучанського ЦПМСД Оксана Джам презентувала роботу, стан та перспективи розвитку Кол–центру. Вона поділилась з колегами початком запровадження саме цього відділу:

– Ідея Кол-центру виникла після того, як до Бучанської громади активно почали приєднуватись села. Взагалі, я вчуюся, підглядаючи у професіоналів, і переймаю всі цікаві рішення.

Далі відвідали амбулаторії – одну із п’яти у Бучі та у Луб’янці.

Слід відзначити, що такі зустрічі є дуже корисними для усіх учасників і, безсумнівно, пришвидшують впровадження інновацій у сьогоденну практику надання медичної допомоги.

А як відомо, успіх реформ у сфері охорони здоров’я громади залежить не лише від рівня фінансування галузі, а й насамперед від щирого прагнення небайдужих керівників первинної ланки медицини надати своїм фахівцям нові знання та досвід для досягнення справді якісних змін.

 – Вчитись один у одного є чого – зазначають медики з Фастова.

Вони були приємно вражені побаченим.

Ми повідомляли: Розвиток закладів меддопомоги у Бучанській громаді (ВІДЕО) (buchanews.com.ua)