Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Знайомство із професією поліцейського, розваги і смачна каша (ФОТО)

1 хвилина на читання

У міському парку поліцейські Бучанського району влаштували повчальний і в той же час цікавий і розважальний захід для діточок.

Першими у гості до правоохоронців прийшли вихованці дитячого табору Міністерства внутрішніх справ «Променистий». У якості привітання діти підготували для поліціянтів захопливий перфоманс. Яскравий виступ хлопців та дівчат у жовто-синій формі сподобався й іменинникам, і всім гостям.

У відповідь правоохоронці пригостили юних акторів морозивом. А згодом почалися навчальні розваги.

Працівники небезпечної професії познайомили підростаюче покоління із аспектами своєї діяльності.

Спецтранспорт МВС і нацполіції вишукався на алеї парку й гостинно відкрив свої двері. Дітвора із захопленням забралася всередину серйозних машин, посиділа за кермом, заглянула у всі відділення.

Фахівці служби з надзвичайних ситуацій познайомили юних дослідників із своїми приладдями і механізмами, які дозволяють рятувати і людей, і їх майно.

Діток, особливо хлопців, дуже зацікавила локація зі зброєю та захисними обладунками. Потримати у руках автомат Калашникова чи гранату, надягнути шлем і бронежилет, підняти Муху – це ж мрія любого хлопчака.

Експерти-криміналісти привідкрили таємницю, що ж знаходиться у їх спеціальній робочій валізі, та як цим користуватися.

А патрульні запропонували пограти у правила дорожнього руху на своїй локації.

Та найбільше захоплення отримали діти від знайомства із чотирилапими поліцейськими. Службові собаки навчені шукати вибухівку і наркотики, затримувати бандитів, навіть, озброєних. Та вони також вміють бути ласкавими, ніжними і неймовірно милими.

І як же без частування?

Для всіх гостей, що прийшли розділити із національною поліцією святкування чергової річниці від дня створення, у величезному котлі на відкритому вогні готується смачна каша.

Нагадаємо, у Бучанському міському парку відбувається святкування 6-ої річниці від дня створення Національної поліції правоохоронцями Бучанського району Нагороди поліцейським Бучанського району (ФОТО) | (buchanews.com.ua)