Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Як святкували День молоді у населених пунктах громади (ФОТО)

1 хвилина на читання

Відбулася святково-розважальна програма для дітлахів у населених пунктах Бучанської громади. Яскраві, щасливі, веселі години промайнули для усіх, хто не залишився вдома. Організоване відділом молоді та спорту Бучанської міської ради свято для дітей торкнулося всіх населених пунктів МТГ. Розваги, ігри, квести, мильні бульбашки – зробили дітей щасливими, а особливо, найулюбленіша солодка вата, якою всі полакомились абсолютно безкоштовно. Емоції та враження залишилися незабутніми!

От як поділилася враженнями директор Гаврилівського будинку культури «Полісся» Наталія Молчанова на своїй сторонці у Фейсбуці:

«До Гаврилівки завітала компанія «Сrazy аніматори», яка провела з дітьми достатньо часу, малеча розгадувала загадки, активно приймала участь в конкурсах, а фінальним подарунком аніматори  влаштували «Шоу мильних бульбашок».

Ігрове дійство було веселе, позитивне і активне. Очі дітей горіли радістю і щасливою посмішкою. Це круто, коли працюють професіонали, як в компанії «Сrazy». Тож Гаврилівка вдячна Бучанській міській раді за такий неймовірний святково-казковий подарунок, а аніматорам бажає працювати в такому ж драйвовому  форматі! Це було суперово!»

Відбулася яскрава, весела програма насичена іграми для дітей, учасники пройшли естафету прекрасного настрою і драйву. Настрій отримали УСІ, і дорослі також, бо щасливі МИ, коли посміхаються діти!

Луб’янка

Ворзель

Мироцьке

Здвижівка

Блиставиця

Бабинці

Гаврилівка

Нагадаємо, Новинка у видах спорту: у Бучі грають у бампербол | БУЧАНСЬКІ НОВИНИ (buchanews.com.ua)