Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Нарешті спека: рецепт полуничного морозива з йогурту

1 хвилина на читання

Не варто відмовляти собі в задоволенні і обмежувати в своєму раціоні цей смачний продукт – морозиво. Якщо ж ви переживаєте, що в магазинному морозиві містяться шкідливі консерванти, ми пропонуємо вам приготувати його вдома власноруч, тим паче – це дуже легко!

Інгредієнти:

  • ​​Натуральний густий йогурт (грецький, турецький) – 400 г
  • Полуниця свіжа – 200 г
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.
  • М’ята – 2-3 листочки

Спосіб приготування:

  • Полуницю помийте, очистьте від хвостиків.
  • Перебийте в блендері з цукровою пудрою.
  • Кількість цукру ви можете зменшити або збільшити на власний смак.
  • Змішайте йогурт з полуничним пюре в невеликій металевій мисці.
  • Поставте в морозилку, поки йогурт не застигне (близько трьох годин).
  • Дістаньте, розкладіть спеціальною ложкою для морозива та додайте м’яти для краси.