Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Центру надання адміністративних послуг у Бучі – 5 років (ВІДЕО)

1 хвилина на читання

Багато жителів нашої громади стикалися із необхідністю оформити-зробити документи, тож знайомі із роботою адміністраторів ЦНАПу. Й неодноразово впевнювалися, що дуже зручно отримати всі необхідні послуги в одному місці, без потреби бігати за різними адресами, чи їздити у інші населенні пункти. Тим паче що у Бучанському Центрі є можливість заздалегідь записатися, а також на місці організовані комфортні умови, якщо треба почекати. Й сплатити також можна відразу – є банкомат і IBox.

У день святкування свого першого ювілею ЦНАП живе звичним життям. Так само, як і кожен день, сьогодні відвідувачі мають можливість отримати якісні послуги.

– П’ять років тому у Бучі розпочав роботу центр надання адміністративних послуг. З того часу 13 адміністраторів надали понад 110 тисяч послуг. Але сьогодні акцент не на цифрах, а на якісних змінах, комфорті, що отримали з його відкриттям жителі громади, – розповів Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Анатолій Петрович акцентував, що робота адміністраторів була неодноразово високо оцінена жителями громади та представниками органів місцевого самоврядування з інших міст України.

Громада збільшилася, відкрилися нові філії, постійно розширяється кількість доступних послуг: колектив упродовж цих років працював над забезпеченням системи якісного надання послуг, скороченням термінів, переведенням окремих послуг в електронний формат.

– Вітаючи колектив і громаду з цією подією, повідомлю і приємну новину: невдовзі приступаємо до реалізаціі чергового важливого проекту –  будівництва і відкриття соціального ЦНАПу, – поділився планами міський голова. – Це – наша перспектива, а сьогодні чудова нагода підбити підсумки роботи і привітати колектив. Дякую команді ЦНАПу за ефективну роботу на  позитивний результат!