Квітень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
17.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Школа № 4 – З турботою про Землю! (ФОТО)

1 хвилина на читання

Цього тижня учні 1-Г класу поглиблювали та вдосконалювали свої знання із захисту довкілля та збереження екології. Щодня маленькі першокласники  відкривали для себе таємниці навколишнього світу, яку шкоду приносить йому суспільство, дізнавалися що за наука «екологія», вчилися цінувати та берегти природу.

Підсумовуючи одержані учнями знання та враховуючи те, що 22 квітня відзначатиметься Всесвітній день Землі,  класний керівник Катерина Кучер провела урок  «З турботою про Землю».

Під час заняття школярі переглянули цікаві відеоролики, з яких дізналися яку користь приносять дерева та ліси, наскільки важливо берегти природу, а головне як правильно її оберігати. Діти ознайомилися з правилами збереження природи, доповнили їх. Наприкінці уроку першокласники пограли в еко-гру «Сортуємо сміття – рятуємо планету!» тим самим змогли застосувати здобуті знання, вправляючись у правильному сортуванні сміття.

– Як і багато інших процесів, великі зміни починаються з маленьких кроків. Сьогодні школярі з’ясували причини забруднення і наслідки дій людини, які особливо актуальні для нашої планети, навчилися цінувати та берегти природу, збагатили свої знання із захисту довкілля та збереження екології, – підсумувала директор Бучанського НВК № 4 Алла Літкевич.

А учні 3-Є класу на чолі з класним керівником провели захід «День Землі». Колективно обговорювали тендітність нашої планети, важливість сумлінного оберігання її. Дітки поділилися своїм вкладом до захисту природи, що викликає велику гордість за наше покоління!

Ми розповідали, як у Гаврилівці рятують життя учня Олександра Федорова всією школою.