Квітень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

«Mcdonald’s» і «АТБ» залишаються! Юристи міськради виграли суди

1 хвилина на читання

Про те, що законні інтереси Бучанської громади успішно захищені в Північному апеляційному господарському суді відразу по двох справах, повідомила пресслужба Бучанської міської ради з посиланням на юридичний відділ БМР.

Саме сьогодні спеціалісти цього підрозділу зуміли фахово представити судовому представництву і переконати колегію суддів в тому, що вимоги прокуратури безпідставні і незаконні. А відтак, земельні ділянки, на яких розташовуються «Mcdonald’s» і «АТБ», виділені законно і ресторан може працювати, а магазин можуть добудовувати.

Крім того, що присутність у Бучі ресторану «McDonald’s» – це величезна радість для його поцінувачів (чергу на вході можна спостерігати майже завжди), його діяльність – це ще й робочі місця та дохід до бюджету громади.

– Захищено не лише майнові інтереси Бучанської громади, бюджет якої лише за три місяці діяльності ресторану «Mcdonald’s» отримав майже 500 тис. грн., а й права інвестора, який працює в нашому місті, – повідомили у юридичному відділі БМР.

Щодо будівництва «АТБ»

це можливість нашим громадянам вибирати, де вони хочуть купити продукти чи інші товари, і наближення послуг до місця проживання – зручність жителям мікрорайону Тарасівська. А крім того, знову: робочі місця і дохід у громаду.

Як проінформували у міській раді, за попередніми прогнозами фінансового управління місто зможе отримувати близько 4 млн. грн. щорічно.

– Завдяки напрацьованій правовій позиції та фаховому судовому представництві представників міської ради в суді, вдалось переконати колегію суддів в незаконності вимог прокуратури та безпідставності їх позову, – заявили юристи БМР.

Справа в тому, що Києво-Святошинська прокуратура намагалася визнати недійсним рішення міської ради і договору суперфіції щодо земельної ділянки площею 0,37 га за адресою: м. Буча, вул. Нове Шосе, 10-Б, де зараз побудований і працює ресторан швидкого харчування McDonald’s. А прокуратура Київської області намагалась визнати недійсним оформлення земельної ділянки площею 0,57 га в м. Буча в межах вул. Тарасівська, Н. Яремчука та С. Крушельницької, де ведеться будівництво супермаркета «АТБ».

Нагадаємо, що наповнення бюджету

– це можливість будувати, відкривати соціальні об’єкти, розвивати інфраструктуру і надавати допомогу жителям Бучанської громади. Нагадаємо, минулого тижня відкрили нову амбулаторію на Мельниках, зараз закінчують облаштування «Академії спорту», у минулому році ввели в експлуатацію нове приміщення гімназії. І багато іншого, про що ми вас інформуємо.