Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Вадим Геращенко, “Альянс краси”: «Секрет успіху – це моя команда» (ФОТО)

1 хвилина на читання

Історія фармацевтичної компанії “Альянс краси” не була б такою успішною, якби не генератор всіх ідей та головний рушійний механізм компанії – засновник та власник ТОВ «Фармацевтичний науково-дослідний центр «Альянс краси» Вадим Геращенко. На виробництві журналістам БН розповіли, що директор живе своєю роботою, генерує ідеї, контролює, весь час вчиться нового і працює.  Саме тому підприємство щороку підтверджує статус однієї з найкращих компаній України.

Вадим Геращенко — український підприємець, депутат Київської обласної ради, письменник. Співавтор роману «Живі. Всупереч». Займається благодійною діяльністю.

– Вадиме Олексійовичу, як ви зважилися на відкриття такого бізнесу?

До всіх дій призводить голод, якщо людина сита, вона не буде покидати свою зону комфорту. Мені потрібно було годувати сім’ю. Починали з малого – з продажу ізраїльської та білоруської косметики. Поступово перейшли на випуск власних торгових марок, – розповідає Вадим Геращенко, – Крок за кроком ми змогли організувати таку сильну команду, яка підняла виробництво на європейський рівень.

Спочатку продукцію компанії випускали на контрактній основі під Private Label (англ. Приватна марка) — власна марка продукту, створена на виробничих потужностях іншої компанії.

Наразі «Альянс краси» має приблизно 30 торгових марок і випускає понад 600 позицій для інших замовників.

Цей шлях до успіху був нелегким та нешвидким. Та зараз продукцію компанії можна зустріти на полицях вітчизняних магазинів ЕВА, АТБ, АШАН, ПРОСТОР та багатьох інших.

У нас дуже сильна технологічна база, свої лабораторії. Ми розробляємо самі всю продукцію для себе і для інших компаній. У нас своя дизайн-студія та майже повністю замкнутий цикл виробництва. Навіть упаковку і пляшки робимо самі, – ділиться Вадим Олексійович.

–У чому Ваш секрет успіху?

– Секрет успіху – це моя команда.

– 20 років тому Ви думали, що досягнете до такого рівня?

– Ні. Напевно, правильна фінансова політика бізнесу, у якій гроші завжди йшли тільки на розвиток, привела нас до таких результатів. Також ми не боялись залучати кредити, для того щоб можна було створити потужне виробництво.

– Ви багато робите для села та громади. З чим це пов’язано?

– Чим більше віддаєш, тим більше отримуєш – це моє основне кредо. Це правило працює в моєму житті. Я зобов’язаний людям, які тут живуть, своїм успіхом. Деякі прийшли зі мною і ми починали з нуля. Вони повірили в мене, допомогли піднятися компанії, і мені було б соромно дивитися їм в очі, якщо б я не робив би їхнє життя легшим.

Вадим Олексійович розповідає, що коли розпочинали бізнес, косметична промисловість в Україні не була розвинена, і вони з колективом разом всього вчилися.

– Ми опановували професію, відвідували виставки та семінари.

– Кажуть, що кожні п’ять років потрібно щось змінювати в бізнесі. Це правда? Як у вашій компанії?

– Взагалі ми намагаємося тримати один напрям, але щоразу вдосконалюємо свою продукцію. Намагаємося йти в ногу з часом та стежимо за світовими тенденціями. За рік близько 20 відсотків асортименту компанії знімаємо з виробництва, і стільки ж новинок виводимо на ринок. А є такі торгові марки, які ми не змінюємо. Вони живуть десятиліття і не потребують оновлення.

Постійна робота та саморозвиток дають свої результати, і компанія займає найвищі рейтингові місця у виробництві своєї продукції в Україні.

–Наша мета – зберегти красу і молодість наших жінок, – зазначає Вадим Геращенко. – Нещодавно я відвідував виробництво Південної Кореї, дивився їхні нові технології. Ми цікавимося світовим досвідом, тому що користувачі нашої продукції хочуть мати вдома продукт хорошої якості за доступну ціну.

Газета “Бучанські новини” № 4, 2021

Про успіх компанії “Альянс краси” можна почитати в матеріалі: “Альянс краси” – один із лідерів на ринку косметики в Україні.