Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
22.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук: «Відповідально дотримуватися карантинних заходів»

1 хвилина на читання

Враховуючи невтішні статистичні дані, які свідчать про швидке поширення коронавірусної інфекції, Бучанський міський голова Анатолій Федорук написав:

– Звертаюся до усіх жителів відповідально дотримуватися карантинних заходів і з розумінням віднестися до посилення протиепідемічних вимог, адже лише так можна приборкати поширення вірусу та зберегти здоров’я кожного, – закликав Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Нагадаємо, сьогодні комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій БМР вирішила у Бучанській громаді до протиепідемічних заходів «помаранчевого» рівня ввести додаткові обмежувальні заходи.

Керівник відділу охорони здоров’я Бучанської міської ради Лариса Матюшенко розповіла:

– Статистика з кожним днем погіршується. І навіть ті дані, які ми мали за підсумками минулого тижня, а це 1948 осіб, захворівших за час пандемії, за останні два дні цифри значно зросли, – роз’яснила Лариса Анатоліївна. – Найбільше хвилює, що зараз більше хворіють особи середнього віку і діти.

Головна спеціалістка відділу муніціпальної безпеки Світлана Грицаєнко нагадала про додаткові заходи:

  • переведено на дистанційне навчання учнів 5-11 класів загальноосвітніх шкіл, також вихованці позашкільної освіти, культури і спорту.
  • заборонено проведення масових заходів у приміщеннях.
  • обмежено проведення в медичних закладах планових медоглядів працівників підприємств, установ та організацій;
  • посилено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів на об’єктах з масовим перебуванням людей, зокрема у торгівельно-розважальних центрах, фітнес-клубах, закладах громадського харчування, магазинах тощо;
  •  прийом громадян у виконавчих органах Бучанської міської ради, ЦНАП, управлінні соціальної політики, комунальних підприємствах, установах та організаціях тепер здійснюватиметься за попереднім телефонним записом.

Дотримуйтесь протиепідемічних заходів! Бережіть себе!