Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Актуально: продавці-флористи Бучі діляться досвідом

1 хвилина на читання

8 Березня – це особливе весняне свято для всіх прекрасних панянок! З настанням весни оживає природа, тепліше пригріває сонечко, голосніше щебечуть пташки – на душі стає весело і святково.


Чоловіки до цього дня ретельно готуються, намагаючись порадувати свою прекрасну половину не тільки бажаним подарунком, а й гарним букетом запашних квітів.


БН стало цікаво, які квіти найчастіше дарують обранці жінкам, які кольори обирають та що саме вони означають. У цьому нам радо допомогли працівники квіткових магазинів Бучі.


Продавці-флористи Настя Кириченко та Олена Козак запевняють:


– До свята 8 Березня найбільше продаються тюльпани. Це весняні квіти, мабуть, тому їх найбільше купують. Чоловіки, зазвичай, обирають червоні тюльпани. На думку багатьох мужчин, якщо червоних квітів немає, то і квітів немає взагалі, – жартома розповідають продавці. – Вони завойовують жінок і вважають, що червоний колір найкраще для цього підходить. А дівчата навпаки, коли обирають, звертають увагу на ніжні білі квіти, фіолетові, або навіть жовті, – діляться досвідом продавчині. – У нас великий вибір тюльпанів і всі дуже гарні. Є з України,Франції і Голландії. Та наші найкращі!
Продавчині пані Олена та пані Настя відкрили маленький секрет, що робити, аби тюльпани стояли якомога довше. Для цього варто лишень у вазу з водою добавити кілька кубиків льоду. Тюльпани дуже люблять холодну воду. Ось і весь секрет!


Валерія Цимбал, продавчиня іншого квіткового магазину розповідає:


– Звичайно, до свята 8 Березня найбільше купують тюльпани. Не можу сказати, що виокремлюють якийсь один колір, бо ці квіти дуже красиві та ніжні у всіх кольорах. Хочу зазначити, що у ХХІ столітті люди стали набагато позитивнішими й не асоціюють жовті тюльпани із символом розлуки. Навпаки, вважають їх дуже гарними, порівнюють їх із сонцем, – розповідає пані Валерія. – Багато наших покупців вірять, що жовті квіти притягують багатство та достаток.
На думку продавчині Валерії тюльпани найкраще поєднувати з ірисом. Особливо красивим буде букет із жовтих тюльпанів і синіх ірисів! Неймовірна краса!


В іншому магазині продавець Андрій Чмир розповів БН:


– Квітами займаюся з 2003 року, тому знаю про них багато. Напередодні свята хочу повідати дорогим жінкам, яким дарують троянди, що вони стоять набагато довше, якщо їх не виймати з подарункової обгортки. Бо троянда адаптована до високої вологості повітря. Улюблені всіма тюльпани водянисті квіти, тому можуть стояти у букетах довше. – Розкриває квіткові секрети пан Андрій. – Також хочу акцентувати увагу на тому, що покупці, замовляючи букет, вже давно не звертають уваги на правила комбінування квіткових композицій. Ми повністю враховуємо смаки покупця і те, які саме квіти та кольори він хоче бачити в букеті.


Тож любі чоловіки! Не соромтеся дарувати квіти на свій смак, створювати власні композиції, бо, можливо, саме обраний вами букет приємно вразить вашу кохану жінку!
Таємниця кольору тюльпану