Грудень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук: з Днем місцевого самоврядування!

1 хвилина на читання

Шановні колеги і працівники місцевого самоврядування!

Вітаю кожного з вас, усіх мешканців Бучанської ОТГ і наших сусідів з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

У процесі творення й розбудови громади беруть участь всі. Це громадяни і депутати місцевих рад,і голови ОСББ та керівники Органів самоорганізації населення, і представники громадських організацій та політичних партій, й актив учнівського та студентського самоврядування, середовища, де підростають майбутні лідери, і ветерани самоврядування, що роками працювали на краще майбутнє.

Разом ми докладаємо максимум зусиль, щоб наші громади ставали успішними й комфортними для життя.

На завершальному етапі реформи децентралізації Бучанська об’єднана територіальна громада має чудові показники, які підсумовують нашу системну роботу за попередні 6 років.

До Бучанської ОТГ тепер входять 14 населених пунктів. Окрім міста Буча, це два селища – Ворзель і Бабинці – та 11 сіл: Блиставиця, Буда-Бабинецька, Вороньківка, Гаврилівка, Здвижівка, Мироцьке, Луб’янка, Раківка, Синяк, Тарасівщина, Червоне.

Загалом маємо 8 старостинських округів, де налагоджуємо сервіси, наближені до людей, щоб кожен відчув переваги самоврядування та децентралізації.

На карті України з’явився укрупнений Бучанський район, який об’єднав 12 ОТГ із 4 колишніх районів: це заслужений результат наших напрацювань та добрий сигнал на перспективу.

Наше місто стає інвестиційним магнітом, де зручно і безпечно вести бізнес. Маємо на меті й надалі приваблювати підприємців прогнозованими умовами роботи і прозорими процедурами, а молоді родини – затишком та комфортом заміського життя у передмісті столиці.

Цілком реальні плани на найближчі роки – побудова логістичного хабу та індустріального парку, що створить нові робочі місця і забезпечить зростання податків і для міста Буча, і для всіх населених пунктів громади.

Разом ми вже втілюємо десятки проектів. Це і нові дороги, і сучасні амбулаторії, побудова та реконструкція садочків, шкіл, спортивного комплексу, дитячих майданчиків та територій відпочинку.

Дякую усім, хто сьогодні працює на зміцнення Бучанської громади – депутатам ВРУ, керівництву області, обласній та місцевим радам, Асоціації міст України, працівникам органів місцевого самоврядування, кожному небайдужому жителю ОТГ!

У нас у всіх спільна мета – побудувати успішну Україну, яка починається з можливості добре жити і працювати в рідних містах і селах завдяки єдності та активності кожного мешканця. І це важливо пам‘ятати.

Тож всім, хто працює на цю мету, бажаю сили, терпіння і єднання задля втілення наміченого у життя!