Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Керівник Бучанського управління ЖКГ Володимир Кравчук: «Люди – понад усе»

1 хвилина на читання

Як кажуть у народі – гарний господар завжди дбає про свій будинок і подвір’я. Цей вислів чудово характеризує начальника управління КП Бучанське житлово-комунальне господарство, який любить свою роботу, піклується про підприємство та добробут місцевих жителів. Володимир Кравчук – полковник у відставці, служив в органах внутрішніх справ України (27 років вислуги), пізніше працював заступником голови правління в будівельному комбінаті «Меркурій». Із 21 січня 2008 року очолює КП БУЖКГ.

– Найперше, що хочу сказати – мені подобається моя робота. Хоч вона нелегка, дуже відповідальна та інколи, навіть, небезпечна, – розповідає начальник Управління житлово-комунального господарства. – Тому що трапляється різне, і будь-яка аварійна ситуація потребує швидких рішень: відправити бригаду, проінструктувати, усім забезпечити, дотримуватися охорони праці й при цьому швидко і якісно забезпечити правильну й відповідну послугу мешканцям міста. Саме тому я ніколи не вимикаю телефон, завжди на зв’язку, навіть уночі.

Однак Володимир Денисович відразу з усмішкою додає, що загартований до таких навантажень, адже служив у десантних військах, має у своєму «послужному» 57 стрибків з парашутом.

– Окрім того, у нас дуже гарний колектив, усі досвідчені фахівці, гарні люди, і я просто не можу їх розчарувати. На сьогоднішній день ми обслуговуємо 143 будинки, які перебувають у нас на балансі. Сюди входить водозабезпечення, електрозабезпечення, благоустрій, – пояснює начальник БУЖКГ.
Раніше до сфери діяльності КП входили роботи з благоустрою всього міста, однак з появою КП «Бучазеленбуд» парки й сквери відійшли у їхнє розпорядження. Зараз управління має 25 одиниць техніки, які допомагають обслуговувати дороги міста – це ямкові та капітальні ремонти, чищення шляхів. – Дуже приємно, коли все вдається, коли люди дякують, і ми намагаємося й далі виконувати нашу роботу максимально добре, – запевняє Володимир Кравчук.

З великою любов’ю та вдячністю розповідає пан Володимир і про свою родину. Адже неймовірно щасливий у шлюбі, виховав чудових доньку і сина, які подарували батькам чотирьох прекрасних внуків. До речі, син Володимира Денисовича пішов батьківським шляхом та довгий час працював у поліції на благо України. Рідні підтримують пана Володимира у всьому та хвилюються за нього, адже він з раннього ранку до пізнього вечора, а інколи і вночі, працює. Прокидається о 5 годині ранку, щоб о 7-ій уже бути на роботі, адже живе в Києві, а приїздить додому, коли вийде…

Та начальник ЖК підприємства не зважає ні на що і бажає й надалі турбуватися про добробут не тільки жителів міста, а й комунального господарства:


– Хотів би розбудувати матеріально-технічну базу підприємства, що неодмінно поліпшить надання послуг жителям Бучі. Дуже хочеться облаштувати пилораму, майстерні для техніки, адже вона інколи виходить з ладу під впливом погодних умов та інших факторів. Зробити більш комфортні умови для працівників КП, наприклад, можливість прийняти душ після дорожніх робот. Уже заплановано звести технічні бокси, а деякі роботи вже виконуються, звичайно, за допомогою місцевої влади. На реалізацію цих планів потрібен лише час, – запевняє Володимир Кравчук.


Бажаємо цим чудовим планам якнайшвидше стати реальністю, а Володимиру Денисовичу здоров’я та наснаги для реалізації задуманого!