Серпень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
06.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Вітання Бучанського міського голови Анатолія Федорука з Днем Незалежності України

Шановна бучанська родино!

Вітаю вас із Днем Незалежності України, головним святом у календарі кожного українця!

Пам’ятна дата тісно єднає минуле і сьогодення, окреслює завдання на майбутнє. Як актуально звучить сьогодні Франкове: «Лиш той життям і щастям володіє, хто їх виборює щодня!».

Самобутня та часто трагічна історія українського народу – приклад невпинної боротьби і самопожертви за право на власну мову, культуру, державу та демократичне життя.

Незалежність країни починається з кожного із нас,із тих змін, що ми досягли у Бучанській громаді спільною працею з часу її створення: будуються і оновлюються школи, садки, медичні заклади ,дороги, спортивні об’єкти.

Наші діти – ровесники незалежності вже готові разом із нами розбудовувати нашу державу. Щодня вони демонструють свої бажання та спроможність зробити країну кращою, що вселяє нам впевненість у завтрашньому дні.

У ці святкові дні з’явилась і сумна традиція: згадуємо Героїв, які поклали своє життя заради нашої свободи. Серед тих, хто загинув за Україну, – і наші земляки, які заплатили за незалежність і свободу найвищу ціну. Завжди будемо про них пам‘ятати!

Не забуваймо, що наша міць в єдності, злагоді, сумлінній праці та навчанні , високій відповідальності за розвиток рідного краю шляхом впровадження реформ. Бучанська громада багата працьовитими,талановитими людьми, які є авторами позитивних змін в наших населених пунктах : робітники,інженери,лікарі,вчителі,спортсмени,творчі колективи… Саме вони закладають фундамент розвитку нашої громади,продовжують творити нашу історію.

Бажаю Україні процвітання, а кожному жителю нашої громади – добробуту, мирного неба та світлої віри!

Ми сильні, коли ми разом!

Слава Україні!