Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Пласті в Бучі вітали молодь Київщини

1 хвилина на читання

Сьогодні у Пластовому вишкільному центрі зібралася найкраща молодь Київщини. Активних, креативних, творчих, амбітних, спортивних і талановитих юнаків і дівчат привітали голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, заступник Міністра молоді та спорту Марина Попатенко, Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Голова КОДА зазначив, що на Київщині є багато молодих людей, які мають високі досягнення, й побажав нових здобутків. А після знайомства з Пластом підкреслив, що приємно вражений як організацією, так і центром. Окремо Василь Володін відзначив вклад молодіжної ради Бучанської громади. Він побажав юнакам і дівчатам ставити мету, йти до неї, працювати, і впевнено досягати успіху.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук долучився до вітань і сказав, що дуже приємно святкувати День молоді разом із обласною владою саме у Бучі, адже у свій час спільно із КОДА змогли побудувати такий чудовий Пластовий центр:

На сьогодні прийняті всі управлінські рішення, щоб центр функціонував, розвивав вас через різні програми, напрямки, – додав міський голова, звертаючись до молоді. – Ви є майбутнє нашої держави і станете продовжувачем змін у містах і селах.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Привітати найкращих юнаків і дівчат області приїхала і заступник Міністра молоді та спорту Марина Попатенко, яка зазначила, що ми маємо на Київщині прекрасний приклад для всієї України. Вона окремо відзначила в особі Діани Прідьми молодіжну рада КОДА як найкращу в країні.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Під час заходу Анатолій Федорук розповів також приємні новини щодо  розвитку спорту у громаді, а саме про продовження будівництва на території школи № 2 спортивного комплексу, який буде осередком для спортивних клубів ОТГ.

Василь Володін підтримав Бучанського міського голову, і зазначив, що грандіозне для області будівництво, яке здійснюється спільно у рамках програми «Україна – чемпіон», планується завершити восени, тож у жовтні має бути відкриття спорткомплексу.