Травень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Маршрутки поїхали!

1 хвилина на читання

Як і було обіцяно, громадський транспорт в Бучанській ОТГ відновив свою роботу сьогодні вранці.

«Маршрутки працюють за звичним графіком, ціни не зросли, –  повідомили у Бучанській міській раді. І закликали: – Не забувайте про дотримання всіх правил при користуванні громадським транспортом».

Водії – у масках. Від пасажирів також їх вимагають.

Другого етапу послаблення карантину чекали. Але хто з нетерпінням, а хто з острахом. І найбільше всіх, а особливо тих, хто працює, цікавили запуск громадського транспорту.

Ми розпитали пасажирів їх думку щодо послаблення карантину.

Аліна Мельниченко:

З першого дня самоізоляції я з нетерпінням чекала, коли зможу повернутися до звичайного ритму життя.  Тому мені, як людині, яка працює в Києві, вкрай важливим був момент запуску громадського транспорту.  Я вважаю, що це правильне рішення, яке багато хто чекав так само як і я.

Звичайно, ніхто не відмінив засоби особистої безпеки, тому так само як і раніше, я планую дотримуватися їх у громадських місцях. Сподіваюсь на свідому позицію інших громадян.

Руслана Брянська:

– На мою думку, вже всі втомилися від карантинних обмежень. Але це не відміняє присутність коронавірусу серед нас. Тому виходити з карантину треба максимально обережно, зокрема, не забувати про засоби захисту, тримати дистанцію та обов`язково дотримуватися гігієни рук. Треба завжди пам’ятати не тільки про власну безпеку, а й те, що є люди, наприклад, поважного віку, уразливіші до цього вірусу. Потрібно берегти не тільки себе, а й своїх рідних!

Дарина Коврова:

Якщо сказати чесно, то я дуже хвилююсь. Розумію, що карантин не може тривати завжди, але я побоююсь, що наша країна послаблює обмеження занадто рано. Ми знаходимось на тому етапі, коли люди втомились від карантину, а також не мають грошей, тому потрібно виходити на роботу. Економіка не витримує. Але все-таки кожного дня ми бачимо великі цифри нових випадків захворювання. Якщо кількість хворих почне збільшуватись, то лікарні не витримають. Тому мені не спокійно, і я не можу представити собі, як користуватись громадським транспортом і виходити на роботу.