Травень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
30.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Добрі справи від учнів Бучанської школи

1 хвилина на читання

Флешмоб #ДОБРІСПРАВИНАКАРАНТИНІ вирішили влаштувати у Бучанській школі №3. На протязі карантину, учні роблять корисні справи у себе вдома та діляться фотографіями зі своїми однокласниками.  

Ярослав Нижник, учень 1-Б класу допоміг бабусі на городі садити картоплю, а потім вони разом з нею нарвали багато кульбабок, для смачного та корисного варення.

Злата Фоміна із 1-Б класу знає спосіб як весело, цікаво й з користю провести вільний час під час карантину: подбати про полуничку, щоб згодом мати змогу ласувати смачними ягодами.

Кирило Луценко , учень 4-Е класу та Олександра Луценко, учениця 6-В класу зовсім не мають коли нудьгувати. Зранку діти займаються навчанням, а далі – спорт, музика, улюблені справи, і так майже кожного дня. А у вихідний день, з самого ранку було вирішено оновити табурети. Поки брат займався ремонтом, сестра шила чохли. Вийшло дуже гарно.

Учень 6-Д класу Максим Коваленко допомагає вдома по господарству: доглядає свою собаку, допомагає ремонтувати паркан та косити біля будинку газон.

Владислав Жураківський з 1-Е класу гостює у бабусі та дідуся в селі. Допомагає їм по господарству. І найбільше йому подобається годувати пухнастих кроленят.

Юлія Мельник допомагає бабусі доглядати за квітами.

Теплими весняними днями, коли зроблені уроки, Костянтин Михайленко, учень 5-Г класу, залюбки допомагає бабусі на городі.

Учень 1-А класу Смулка Микита разом із старшим братиком встигають готувати справжню смакоту для всієї сім’ї.

Під час карантину учень 1-Е класу Матвій Трухін перебуває у селі Пірново, що на березі річки Десна, у бабусі. Саме там знаходиться відомий орнітологічний заказник «Пірнівський». Це одне з трьох відомих місць на земній кулі, де сірі чаплі гніздяться на деревах. Матвій не лише мав змогу відвідати цей заказник, але і разом зі своєю сестричкою, допомагав дорослим прибирати його територію.

Учень 1-В класу Богдан Нестеренко має багато справ – він вчиться, займається спортом, вчиться готувати, а ще – допомагає мамі по господарству і гуляє з братиком.

Під час карантину Олесь Янчук із 6-Д класу допомагав білити дерева в селі. А також, разом із мамою, привітав із Днем народження бучанку-довгожительку (1929 р.н.) Євгенію Павлівну.

Дивлячись на цих дітей розумієш, що робити добрі справи не так уже і важко. А що корисного зробили ви в карантині?