Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
12.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Неймовірні фільми для сімейного свята

1 хвилина на читання

Спеціально до Великодню ми підібрали список сімейних фільмів, які ідеально впишуться в атмосферу свята.

1. Пригоди Паддінгтона

Якщо взяти будь-якого британця за ґудзик від дафлкота і запитати: «Хто найкращий ведмідь у світі?», то він, не замислюючись, відповість: «Паддінгтон!», тому що виріс, читаючи розповіді англійського письменника Майкла Бонда, який складав кльові історії про пригоди доброго перуанського ведмедя, який переїхав у Лондон. З першого серії ви дізнаєтеся всі подробиці його подорожі, як ведмежа знайшло свою нову сім’ю, і вдосталь посмієтеся і попереживаєте. Другий фільм теж є. Після кіно вам обов’язково захочеться зварити апельсинового мармеладу, як у Паддінгтона.

2. Артур і мініпути

Тут не все просто з хронологією, бо спочатку Люк Бессон написав сценарій, потім книжки, а потім зняв фільм. Але технічно кіно з’явилося пізніше, так що може претендувати на потрапляння в нашу добірку, тим більше, що це дуже гарна історія.

3. Першому гравцеві приготуватися

Поставлена Стівеном Спілбергом екранізація культової книги про недалеке майбутнє суспільство, що живе у віртуальному світі гри, померший творець якого заповів все своє майно тому, хто першим відгадає всі його загадки.

4. Великий і добрий велетень

Роальд Даль — великий казкар, твори якого ніби відразу писалися, щоб потім по них кіно знімали. У цьому фільмі, поставленому Стівеном Спілбергом, розповідається про дівчинку Софі, яка подржилась з великим і добрим велетнем. А потім вони разом пішли боротися із злими велетнями.

5. Незрівнянний містер Фокс

А в цій картині, теж по книжці Даля, розповідається про родину лисиць та пригоди, які вони переживають, коли ватажок вирішує знову почати обкрадати сусідні ферми. Знову — тому що він вже зав’язував з цією справою, коли кілька років тому містер Фокс і його вагітна місіс попалися в пастку.

6. Книга джунглів

Насправді збірка оповідань «Книга джунглів» Редьярда Кіплінга ширша, ніж ми звикли вважати. Наприклад, у неї входить твір «Ріккі-Тіккі-Таві», який не згадується ні в класичному мультфільмі студії Disney.

7. Том Сойєр

Цей фільм, знятий за мотивами роману Марка Твена, отримав свою першу нагороду ще до широкої прем’єри. Вердикт звучав так: «На думку журі в цій картині є все, що повинен мати хороший фільм для дітей та юнацтва».