Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Астрологiчний гороскоп на 13-19 квiтня 2020 року

9 хвилин на читання

ОВЕН (21.03 – 20.04)

На цьому тижнi найкращим чином вам будуть даватися завдання, пов`язанi з навчанням i розвитком творчого потенцiалу. Зберiгайте спокiй i впевненiсть. Не панiкуйте, навiть якщо почуєте не найприємнiшi новини. Вiвторок i середа пройдуть пiд знаком iнтуіцiї та вмiння аналiзувати ситуацiю. Зараз добре налагоджувати дiловi зв`язки. На вихiднi краще нiчого не планувати i залишитися вдома.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Тиждень краще присвятити пiдготовцi до рiшучих дiй, якi очікуються в кiнцi мiсяця. Зараз важливо не вплутуватися в авантюри, які обiцяють чудовi перспективи. Уникайте непотрiбних контактiв. Хорошi результати принесе спiльна творчiсть, але не варто проводити багато часу в галасливiй компанiї.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

На цьому тижнi ви будете сповненi сил i налаштованi на творчу хвилю. Вам буде везти на потрiбних людей. Ваше особисте життя змiниться на краще, причому без зусиль з вашого боку, просто обставини складуться на вашу користь. З`явиться шанс вирiшити практично нерозв`язнi завдання, при цьому враховуючи iнтереси оточуючих. Ви будете спокiйнi, гармонiйнi й любимі.

РАК (22.06 – 23.07)

На цьому тижнi терпiння, вашi знання i вмiння багато з азартом працювати дозволять вам проявити себе в якостi справжнього професiонала. Незважаючи на дрiбнi нестиковки i затримки в справах, не вiдступайте вiд задуманого плану, i всi проблеми улагодяться. Вiрте в себе i в близьких людей.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

На початку тижня будьте обережнi з новою iнформацiєю. Вашi досягнення – це дуже похвально, але прийшов час рухатися вперед, до нового, i вельми цiкавого. Правда, доведеться робити те, чого ви ранiше не вмiли. П`ятниця може стати напруженим днем, якщо ви дозволите втягнути себе в конфлiктну ситуацiю. Згадайте про своїх родичiв, зараз непоганий час для примирення i вiдновлення вiдносин.

ДIВА (24.08 – 23.09)

На цьому тижнi вам знадобляться такi якостi, як передбачливiсть i вмiння миттєво приймати рiшення. Вашi вiдносини з начальством загрожують ускладнитися, чекайте претензiй i конфлiктних ситуацiй. Намагайтеся згладжувати гострi кути. Четвер – вдалий день для навчання. У п`ятницю дiловi переговори можуть виявитися вельми плiдними.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

На цьому тижнi вам пiд силу вирiшити не тiльки свої завдання, а й деякi проблеми оточуючих. Щоб привернути до себе людей, посмiхайтеся i будьте активними. У понедiлок наполегливiсть у досягненнi мети призведе до гарних результатiв. У середу тримайте пiд контролем свої почуття, не давайте виходу агресiї. Намагайтеся зараз менше бувати в галасливих компанiях, вiддавайте перевагу вузькому колу друзiв.

СКОРПIОН (24.10 – 22.11)

Налаштуйтеся позитивно. Намагайтеся спокiйнiше ставитися до раптових змiн ситуацiї. Все, що не робиться, виявиться на краще. Ви встигнете дуже багато, заробите велику суму. З`явиться можливiсть отримати потрiбну iнформацiю, яка дозволить розширити вашi можливостi. Приємнi подiї можуть статися з вашими дiтьми. Вас порадує особисте життя. Нарештi, ви будете саме з тiєю людиною, яку любите.

СТРIЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Якщо ви не будете пiдганяти подiї чи виявляти зайву нервознiсть i нетерпiння, то тиждень обiцяє бути спокiйним i розмiреним. У вiвторок родина i друзi пiдтримають i допоможуть вам в ситуацiї, що склалася. У четвер, п`ятницю i суботу бажано поступово завершувати розпочатi справи, без поспiху i суєти. Вихiднi – прекрасний час для творчих занять. У недiлю не виключенi приємнi несподiванки.

КОЗЕРIГ (22.12 – 20.01)

На вас можуть звалитися i проблеми i успiхи одночасно. Це вас дещо заплутає. Життя може повертати вас до тих же справ i труднощiв, якi ви, здавалося, вже подолали. Не страшно, адже ви вже знаєте, як вирiшувати цi завдання. У середу вас буде супроводжувати фiнансовий успiх. Вихiднi краще провести вдома.

ВОДОЛIЙ (21.01 – 19.02)

На роботi вас може очiкувати удача, у багатьох питаннях ви будете просто незамiннi. Однак, вiдчувши приплив енергiї, не варто хапатися за багато справ вiдразу, краще зупинитися на чомусь одному, найбiльш для вас значимому. Для реалiзацiї масштабних планiв знадобиться ретельна пiдготовка. Присвятiть вихiднi сiмейним справам i дiтям, адже їм необхiдно тiсне спiлкування з вами.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Досить напружений тиждень, вам доведеться приймати новi виклики i справлятися з незнайомими завданнями. Вам можуть запропонувати цiкаву роботу. У середу через необережне слово виникне загроза ускладнення стосунків з близькими або колегами. У четвер можуть нагадати про ссебе старi образи. Присвятiть облаштуванню свого будинку хоча б один день. У суботу ви можете розраховувати на допомогу i пiдтримку друзiв.