Січень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп-2023 для знаків Зодіаку

1 хвилина на читання

Нагадаємо, саме сьогодні, 22 січня розпочинається рік Чорного Водяного Кролика за східним календарем. Знайомтесь із гороскопом кожного знаку Зодіаку.

Овен

Головною темою для Овнів в 2023 році стануть взаємостосунки. І, швидше за все, це будуть стосунки в парі. Взаємний інтерес, кохання, зближення, романтика і пристрасть чекають не тільки Овнів, які перебувають в пошуку своєї другої половинки, але й тих, хто у стосунках. В останніх відкриється друге дихання – оновлення почуттів, вихід на новий рівень, задоволення від спільного проведення часу. Фінансова сторона життя порадує Овнів стабільністю, у деяких представників цього знаку в другій половині року з`явиться можливість поліпшити свої житлові умови. Професійна сфера принесе нові ідеї і цікаві проєкти, а ось кількість контактів з дружнім оточенням у більшості Овнів дещо знизиться, оскільки на все не вистачатиме часу. Проте кількість цих контактів перейде, нарешті, в якість. Подорожі і поїздки можуть принести Овнам не тільки задоволення і цікаві враження, але й матеріальну вигоду.

Тілець

Основною тенденцією року для Тільців стане зустріч зі своїм минулим. Це стосуватиметься і давно забутих людей, і давно завершених стосунків, і навіть минулих місць роботи чи старих проєктів. З`явиться ностальгія, приємні спогади і навіть виникне думка: відновити те, що давно здавалося схованим на найдальшій полиці життя. Професійна сфера порадує тих Тільців, які працюють в великих організаціях. У кар`єрі, втім, можуть бути затримки або невиправдані очікування, але матеріальна сторона роботи порадує істотним збільшенням доходів. Тільці, які перебувають у стосунках, вирішать взяти на себе відповідальність і укласти нарешті офіційний шлюб зі своїм обранцем. У сімейних представників знаку можливі серйозні конфлікти з партнерами, які можуть призвести до руйнування стосунків. Особливо критичний час для цього – від початку травня і до кінця літа. З поїздок і подорожей, які планувалися, бажано прибрати екстремальну складову.

Близнюки

Близнюків чекає рік змін у всіх сферах життя. По-перше, внутрішні зміни, які відбуватимуться з вами впродовж першої половини року, зумовлять і зовнішні в другій половині. Зміна дружнього оточення буде наслідком конфліктів зі старими друзями і отриманням нових. Не виключена і зміна сфери діяльності або місця роботи на вигідніше щодо фінансів і кар`єрних перспектив. Особисте життя Близнюків також отримає новий імпульс, особливо у тих, хто давно хотів мати стосунки. Нові романтичні знайомства мають всі шанси перерости в щось серйозне і важливе. У подорожах шанси зустріти свою другу половинку зростуть. Близнюки, які перебувають у партнерських стосунках, швидше за все, зіткнуться з такими вчинками своїх партнерів, що вирішать переглянути умови співпраці. Причому це стосуватися і шлюбних стосунків також.

Рак

Раків чекає достатньо спокійний і стабільний рік, є тільки деякі невеликі виключення. Останні стосуються того, що ріст і розвиток трохи зупиняться, і у Раків з`явиться нагода відновити сили, одержати задоволення від раніше досягнутого і закріпитися на поточних позиціях. Внутрішня потреба у самотності примусить вас понизити кількість контактів зі своїм оточенням, залишивши лише найважливіші і найдорожчі серцю. Сімейні Раки вже навесні постануть перед якимось вибором, який змусить їх змінити свою роль у звичному сценарії розвитку стосунків. Самотні представники знаку знайдуть надійного партнера, що розділяє їхні цінності. Ближче до кінця року багатьох Раків чекає початок кар`єрної боротьби з конкурентами за посаду або особливий професійний статус. Результат цього протистояння буде відомий вже на початку наступного року.

Лев

У Левів прийдешній рік обіцяє бути дуже неоднозначним. Стосується це, перш за все, емоційного фону, досить стабільного в першій третині року, а потім схильного до істотних коливань. Останні будуть пов`язані, переважно, зі сферою стосунків. Дружнє оточення може змінитися. Партнерські стосунки змусять Львів узяти на себе додаткову відповідальність і почнуть обтяжувати їх, і подальше розчарування швидко настане. Більшість сімейних представників знаку почнуть раптом нудьгувати від спілкування зі своїми другими половинками, намагаючись зберігати при цьому щасливий зовнішній фасад сім`ї. Причиною розчарувань найчастіше буде достатньо консервативна і жорстка позиція Левів. До кінця року багато хто з вас перегляне деякі свої переконання, відкоригує сценарії і одержить всі шанси «вдихнути друге життя» у свої стосунки, змінивши їх на краще.

Діва

Для Дів особливо сприятливими стануть останні місяці нового року, які принесуть істотні матеріальні надходження, подарунки і чудове фінансове становище. Багато хто зможе позбутися обтяжуючих стосунків або контактів, знайти нових партнерів для спільної роботи чи бізнесу. Діви, які не перебувають у стосунках, можуть раптово почати роман з кимось зі свого найближчого дружнього оточення, розгледівши в цій людині перспективи для серйозних стосунків. Щодо стану здоров`я, то причиною його погіршення може бути тільки малорухливий спосіб життя, який провокує застійні явища в організмі. У новому році Дівам не рекомендується ризикувати своїми грошима, вкладаючи в проєкти, що обіцяють швидкий прибуток – очікування з більшою часткою ймовірності не виправдаються. Поїздки і подорожі підуть на користь, даруючи не тільки приємні враження, але й підсилюючи стан активності.

Терези

Для Терезів 2023 рік стане роком активного спілкування, поїздок і ділової активності. Багато хто почне власну справу, яка стане результатом накопиченого досвіду і матеріальних ресурсів. Не можна сказати, що успіх буде швидким і приголомшливим, перші результати будуть скромними, але в другій половині року з`являться нові багатообіцяючі перспективи. Дружнє оточення порадує Терезів приємним спілкуванням, підтримкою і допомогою. Можуть з`явитися і нові друзі з інших країн або міст. Сімейне ж життя майже повністю залежатиме від самих представників цього повітряного знаку. Ті, хто практикуватиме конфліктну поведінку, претензії і ревнощі, ризикують вже у середині року потрапити в достатньо серйозну кризу стосунків з непередбачуваним результатом з боку партнера. Це стосується і тих Терезів, хто ще не оформив стосунки офіційно або тільки вступив у цукерочно-букетний період. Проблеми дітей також вийдуть на перший план, доведеться присвятити їм багато часу і коштів.

Скорпіон

Скорпіонам рік принесе надихаючі перспективи, захоплюючі ідеї або пропозиції, які будуть сприйняті з великим ентузіазмом. Можливість перевірити свої сили, отримати незвичайні переживання постійно супроводжуватимуть їх упродовж всього року. Матеріальна сторона життя потішить зростанням доходів, фінансовим благополуччям, можливістю збільшити свої фінансові надходження. Професійна сфера принесе конструктивну конкуренцію, змагання. Деякі вирішать змінити роботу, вийти зі звичного соціального контексту, щоб знайти себе в чомусь новому. В особистому житті Скорпіонів чекає здійснення всіх бажань, обмін взаємними почуттями. Багатьом вільним від стосунків представникам знаку 2023 рік принесе заручини, весілля і народження дітей. Сімейні Скорпіони переживатимуть чергову кризу в шлюбі, відчуваючи втрату ентузіазму і натхнення від стосунків. І тут уже кінцевий висновок залежатиме в рівній мірі від обох. Щодо стосунків зі своїм найближчим оточенням, то тут Скорпіони переглянуть деякі свої прихильності й контакти та позбудуться токсичних для себе знайомств.

Стрілець

Цей рік принесе Стрільцям смугу успіхів, пов`язаних з професійною діяльністю, кар`єрою і діловими починаннями. У будь-яких сферах, де необхідно боротися за свої інтереси, Стрільці мають всі шанси перемогти. Тим, хто вирішить почати щось нове в професії або відкрити свою справу, успіх прийде тільки у разі звільнення від своїх стандартних стереотипів і способів мислення. Дружнє оточення буде стабільним, а якась підозрілість, що загострилася, змусить з більшою обережністю приймати в своє коло нових знайомих. Внутрішні зміни зумовлять зміни зовнішні, причому відбудеться це дуже швидко. Особисте життя сімейних Стрільців, як і у тих, хто перебуває в романтичних стосунках, порадує стабільністю і передбачуваністю. Здоров`я також буде хорошим.

Козеріг

У першу половину року Козероги опинятимуться в нетипових для себе ситуаціях, коли земна логіка перестане працювати, а натомість доведеться згадати про інтуїцію. Ті, хто навчиться розуміти знаки, які посилає їм Всесвіт, мають всі шанси зробити свій рік достатньо успішним як у матеріальному, так і в духовному плані. Сімейні і партнерські стосунки у більшості Козерогів будуть достатньо стабільними, конфлікти і конфронтації попереднього року зійдуть нанівець, даючи можливість реалізувати свої давні плани. Приємні і перспективні новини чекають тих, хто зайнятий своєю кар`єрою, особливо найенергійніших представників цього знаку. На жаль, дружнє оточення принесе багато розчарувань, особливо з боку друзів-чоловіків, частина з яких неприємно здивує своєю безвідповідальністю, а частина хитрістю і маніпуляціями. Поїздки і подорожі будуть достатньо вдалими, особливо за умови ретельного їх планування.

Водолій

Водоліям рік принесе особливі турботи, пов`язані із сім`єю і родичами, але високий внутрішній ресурс допомагатиме успішно справлятися майже з будь-якими проблемами. Нові вигідні проєкти або кар`єрні перспективи дадуть можливість істотно поліпшити своє матеріальне становище, а близьке оточення надасть не тільки допомогу, але й приємне спілкування. Водолії, які перебувають у романтичних стосунках, будуть усіма силами опиратися офіційному оформленню цих стосунків, мотивуючи свою позицію неготовністю брати відповідальність і кардинально змінювати своє життя. Партнерські стосунки теж будуть в зоні ризику, оскільки спад емоцій стосовно своїх партнерів змусить Водоліїв дещо відсторонитися і збільшити дистанцію. Ситуація може змінитися в останній чверті року в кращий бік, коли проблеми з родичами і в кар`єрі відійдуть на другий план.

Риби

Риби першу половину року будуть зайняті гонитвою за щастям і успіхом, які, втім, прийдуть до них тільки після того, як вони зменшать оберти і займуться своїм внутрішнім станом. Коло спілкування впродовж всього року складатиметься переважно з розумних та інтелектуально розвинених людей з блискучими логічними здібностями, у яких можна багато чого навчитися. Фінансове становище буде достатньо стабільним, а можливість його поліпшити буде у тих, хто зуміє утримати правильний баланс між роботою, відпочинком і особистим життям. Сім`я і діти принесуть більшості Риб безліч проблем у другій чверті року, а ось стосунки з партнерами почнуть поволі рухатися в кращий бік. Знайти свою другу половинку зможуть ті, хто відкине звичні стереотипи щодо різниці у віці партнерів або соціальному становищі. Сезонне ослаблення імунітету навесні може завдати великих неприємностей Рибам, тому слід наперед потурбуватися про своє здоров`я.