Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
17.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Для боротьби з вірусом важливий оптимізм

1 хвилина на читання

Як підвищити життєві сили організму, як зміцнити свій організм і протистояти будь-яким вірусним інфекціям за допомогою деяких продуктів.

1. Оливкова олія

Для того щоб підняти імунітет, який буде боротися з вірусами, потрібно урізноманітнити раціон, додавши в нього корисні продукти. Наприклад, грецькі довгожителі, радять використовувати в їжу багато грецької оливкової олії першого віджиму. Як би дивно це не звучало, але саме оливкова олія здатна відродити в людині життєву енергію і налаштувати організм на самолікування від будь-яких вірусів.

Оливкова олія входить до переліку продуктів, які передбачає знаменита середземноморська дієта, що володіє позитивним впливом на здоров’я серцево-судинної системи. Той, хто додає оливкову олію в щоденний раціон, знижує ризик піддатися інсульту на 59%!

Німецькі вчені переконані, що крім лікування судин, оливкова олія з дуже високим вмістом ефірів олеїнової кислоти і корисних жирних кислот здатна позитивно впливати на роботу всього організму. Вміщені ж в оливковій олії фітостероли, поліфеноли, олеокантали – справжні збройні солдатики проти вірусів.

Коронавірус – це один з видів інфекцій, який вражає переважно людей з ослабленим імунітетом. Тому зміцнювати імунітет корисним оливковою олією просто необхідно.

Будь-яке захворювання краще запобігти, ніж лікувати. І коронавірус не є винятком. Ще в 1928 році французький хімік Рене Гаттефоссе довів, що деякі масла, до складу яких входять феноли, оксиди і альдегіди, мають антисептичні, противірусні і антибактеріальні властивості, що перевершують по ефективності хімічні препарати.

2. Вітамін С

Не меншу користь в боротьбі з вірусами приносить організму вітамін C, а також амінокислоти захищають організм від патогенів. До прикладу, завдяки наявності в апельсинах комплексу вітамінів та інших біологічно активних речовин, ці цитрусові рекомендують для профілактики і лікування гіповітамінозу, захворювань печінки, серця і судин, обміну речовин.

У 2003 році в Німеччині проводили досвід з добровольцями по лікуванню від сезонного грипу, в тому числі і від коронавірусної інфекції (коронавірус людини вперше був виділений в 1965 році).

Кількість простудних захворювань значно скоротилося серед випробовуваних, які вживали багаті вітаміном С продукти. Саме сильний імунітет може гарантувати, що організм не підхопить коронавірус або, в крайньому випадку, хвороба пройде в легкій формі.

3. Позитивні емоції

Також слід мати на увазі, що паніка і породжений нею стрес знижують захисні сили нашого організму.

Доведено, що сміх і позитивні емоції чинять найкращий вплив на стан імунітету на молекулярному рівні.

Тож посміхайтеся і будьте здорові!