Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Прикрашаємо Великодню паску

1 хвилина на читання

Цьогоріч Світле свято Воскресіння Христового буде не схоже на всі попередні, зважаючи на обставини, що склалися.
Та не варто сумувати. Адже свіжа пасхальна випічка та писанки подарують вам найкращий настрій, а розмаїття способів прикрасити паску допоможе зробити святковий стіл не тільки смачним, але й красивим.


Найпростіше прикрасити святковий хлібець цукровою пудрою. Лише пару рухів і пасха вкрита білосніжною посипкою. Це не тільки красиво, але й швидко та економно.



Ще один відомий багатьом спосіб прикрашати святковий кекс – білкова глазур. Для цього збийте яєчні білки із цукровою пудрою до утворення густої суміші. Пишна білкова маса якнайкраще доповнить ароматну випічку та надасть їй гарного та апетитного вигляду.



Як що ж вам подобається розмаїття кольорів, то додавши в глазур сік буряка, моркви, винограду чи журавлини отримаєте колір натурального використаного барвника. Гарно та корисно!

Сучасний спосіб прикрасити паску – меренга. Рецепт традиційної глазурі можна оновлюється, добавляючи в білок не цукрову пудру, а приготовлений сироп з води та цукру. Для цього не перестаючи збивати білки міксером, тоненькою цівкою добавляйте приготований сироп. Від цього глазур стане ще пишнішою та золотавого кольору.



Прикрашайте святкові кекси безе та зефіром. Адже розмаїття цих смаколиків дозволяє втілити в життя будь-які фантазії з декору пасхальної випічки. Не менш колоритна прикраса може бути з мармеладу та намистинок з кондитерської посипки.
Улюблений всіма шоколад перетворить ваші паски на смаколики, які нікого не залишать байдужими. Шоколад можна використовувати у будь-якому вигляді: рідкий, твердий, тертий, тощо.



Кондитерська мастика теж прекрасно підійде для оздоблення. Деталі декору ви можете виготовити власноруч або придбати вже готові.


Не бійтеся вмикати уяву та дослухатися до власних вподобань. Використовуйте будь-які ваші улюблені солодощі, сухофрукти, цукати та горіхи. І, звичайно, не залишайте осторонь свіжі фрукти та ягоди. Вони зроблять вашу паску не тільки красивою та смачною, але й корисною.


Використовуйте Великодній декор як забажаєте, комбінуйте та поєднуйте, зважаючи на власні смакові вподобання та вашої родини. Нехай це свято принесе лише радість!