Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
30.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Продовжуємо розповідь про Бучанський Центр позашкільної роботи та дуже важливу тему про розвиток діток в позашкільний час.

Наразі мова піде про гурток «малювання, графіка та живопис». Його керівник Олеся Шевчук, розповіла багато корисного та цікавого про дітей та їх розвиток в даному напрямку. Вона з власного досвіду знає, що талант до малювання у дитини може відкритися не одразу, а через рік, два, а то й роки. – Головне в цій справі малювати від душі, отримувати задоволення та тренуватися, так би мовити «вимальовуватися», – розповідає Олеся Ігорівна, – чим більше працюєш – тим краще малюєш. Попередній талант у дітей становить 10 процентів, інші 90 – це час який діти малюють. Дуже важливо батькам намагатися не критикувати малечу, – зауважує керівник, – адже дитина бачить свою роботу саме так.

Даний гурток багаторічний. Дітки в ньому займаються в три етапи. Це початковий рівень, середній та вищий.

Вихованці навчаються малювати різними графічними засобами – це олівець, гелева ручка, фломастери, воскові та пастельні олівці, акварельні та гуашеві фарби, змішана техніка (акварельні фарби разом з восковими олівцями).

Дитячі роботи, які представлені в творчих майстернях вражають широтою фантазії, креативом та неповторністю кожного задуму. Неймовірний дитячий внутрішній світ, висвітлений на полотні просто зачаровує. Маленькі художники відображають всі свої мрії та бажання яскравими кольорами та надзвичайними форматами і це не залишає байдужими нікого, хто мав нагоду споглядати ці роботи.