Квітень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Бучанська варта завезла допомогу бійцям на Схід (ФОТО)

1 хвилина на читання

Волонтери громадської організації зібрали все, що вдалося, запакували доверху автомобіль і поїхали до своїх друзів із гостинцями і приємними подарунками від громади.

«Рідкісні запчастини на УАЗіки, нові колеса до нього, пральні машинки, поліетиленова плівка рулонами, цвяхи, скоби, маскувальна сітка, сотні мішків для піску, банери, матраци, ковдри, гігієна, чай-кава, смаколики, та деякі потрібні «іграшки» для тихих братиків і сестричок – були доставлені та роздані особисто  у руки тих, хто це замовляв і дуже чекав! – відзвітували волонтери.

Крім іншого, вони доставили воїнам дитячі малюнки та листи учнів і вчителів Бучанськоі школи № 2. Саме цей Бучанський НВК має профіль «військово-патріотичне виховання» і завжди тримає зв’язок із Героями, постійно їх підтримує і наслідує їх прикладу.

Члени експедиції поділилися, що говорили з бійцями про спільні бажання – відновити державні кордони України та вберегти усіх своїх.

«Воїни тут добре тримають оборону, розумно, зважено, стратегічно. Із тих, з ким спілкувалися з командування – вони фахівці, щирі і розумні Люди, які дбають про свій особовий склад та мудро бережуть його. Це завжди вражає і дає велику надію на краще у Нашій Армії!» – написали волонтери.

І подякували кожному, хто допомагає зібрати подарунки і гостинці й підтримує учасників АТО/ООС.

«Без Ваші допомоги – це б ніколи не сталося! – впевнена Бучанська варта. – Продовжуємо служити тим, хто там служить! Разом з Вами!

  • Екіпаж: Володимир Щербінін – волонтер, водій.
  • Олег Паламарчук – волонтер, водій.
  • Анатолій Кушнірчук – капелан, водій.
  • Маршрут: Буча-Полтава-Дніпро-Покровськ-Авдіївка-десь під Донецьком.
  • Відстань: 1987 км.