Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
19.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Рік автобуси «Бучатранссервіс» на маршрутах громади (ФОТО)

1 хвилина на читання

Автобуси комунального підприємства «Бучатранссервіс» повноцінно вийшли на свої маршрути8 травня 2023 року.

Рівно рік як Бучанською громадою курсує власний комунальний перевізник — КП «Бучатранссервіс». Рівно рік командної роботи фахівців БТС і Бучанської міської ради задля покращення якості послуг та забезпечення комфортних умов для пасажирів.

«Створюючи це підприємство, ми ставили за мету впровадити європейські стандарти пасажирських перевезень. Вважаю, нам це вдалося і ми щиро вдячні друзям з Бергіш-Гладбаха та Дрездена за їхню допомогу», – наголосив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Жителі громади давно мріяли про власний муніципальний транспорт, та реалізувати цю ідею вдалося лише торік. Німецьке місто-побратим подарувало нам комфортні автобуси, згодом ще кілька додали як підтримку дрезденці. Три-чотири місяці пішло на підготовку і оформлення всіх відповідних документів, дозволів, ліценцій, складення та затвердження маршрутів. І муніципальний транспорт вийшов на маршрут. На знакову подію завітала делегація з Бергіш-Гладбаха. Німецькі друзі щиро раділи цій ініціативі.

Мовою цифр і фактів

Автобуси БТС

  • проїхали 260 000 км,
  • здійснили 6 000 рейсів,
  • перевезли 125 000 задоволених пасажирів

У вівторок 7 травня 2024 року до річниці функціонування спеціалісти БТС та міської ради підготували спільний подарунок: оголосили про те, що невдовзі підприємство запускає ще один новий маршрут «Буча — Мироцьке». Крім того, активно працюють над запуском маршрутів до Києва.

Попереду ще багато роботи, зазначив Анатолій Федорук. Підприємство продовжує вдосконалювати маршрути, рівень обслуговування, вчить і удосконалює фаховий рівень своїх співробітників, запрошує на роботу інших спеціалістів, планує відкриття нових маршрутів.

Кожен працівник БТС робить все від нього можливе, щоб жителі нашої громади були задоволені послугами й долали маршрути з комфортом. Водії намагаються зустрічати пасажирів з усмішкою на обличчі, люблять своїх постійних клієнтів – пільгові категорії, для яких муніципальний транспорт – це можливість безкоштовно і з комфортом приїхати з одного населеного пункту до іншого. Відвідати базар, сходити до знайомих, прогулятися найкращим на Київщині Бучанським міським парком, куди теж організовано автобусні маршрути.

Порядок, комфорт, порядність – головні меседжі, яких дотримуються працівники БТС.

Вітаючи команду КП із річницею, заступник міського голови Дмитро Чейчук наголосив, що сервіс потрібно піднімати до високого рівня, адже ми бажаємо стати частиною Європейського Союзу. Тож маємо бути взірцем для всієї країни.

Та головне досягнення БТС – це задоволені пасажири, які розповідають, що водії приємні, транспорт комфортний, влітку працює кондиціонер, а в холодну пору салон обігрівається, підвіска м’яка… Зручно і для людей з обмеженими можливостями, адже у транспорті враховано умови безбар’єрного доступу. «Гарно все! – кажуть жінки і чоловіки. – Нам подобається все!»

«Підтримуйте свого комунального перевізника та користуйтеся локальними послугами. Це допоможе КП «БТС» розширити географію маршрутів і покращити сервіс», – закликав міський голова.

З нагоди першої річниці з дати заснування КП «Бучатранссервіс» привітали і відзначили подяками кращих працівників підприємства.

Залишити відповідь