Серпень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Привітання з нагоди Дня Бабинців (ФОТО)

1 хвилина на читання

Сьогодні у Бабинцях було свято без свята. Адже зараз маємо єдине спільне бажання – перемогти ворога! І наближаємо цей день кожен, як може.

У Бабинецькому старостаті привітали всіх жителів селища з нагоди їх Дня, а  найактивнішим вручили Подяки Бучанського міського голови Анатолія Федорука.

Вручили відзнаки волонтерам, які в найстрашніші часи для громади не залишилися осторонь, а згуртувалися, допомагали і намагалися зробити життя своїх односельців хоча б трохи кращим. Вони пакували і носили гуманітарну допомогу, повідомляли ЗСУ позиції ворога, підтримували односельчан й до нині роблять все можливе, щоб Україна перемогла у війні.

Вітаючи від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука його заступник Сергій Шепетько вручив подяки і подарунки волонтерам, «золотим подружжям», молодим родинам – Дмитру та Катерині Холоденкам, а також Юрію та Анастасії Лопачекам. Подарунок отримав Ілля Іваненко із  Буди-Бабинецької – наймолодший житель старостату, який сьогодні відзначив свій 13-й день від народження.

«Вітаю вас із днем Бабинець. Ми щиро вдячні волонтерам, які допомагали громаді в період окупації. Завдяки вам селище вистояло. Завдячуємо за вашу громадську позицію», – сказав Сергій Шепетько.

У Бабинцях є згуртована команда, яка підтримує один одного, кожного жителя селища, плетуть сітки для ЗСУ та збирають гроші на потреби української армії. Їх не потрібно просити, вони просто знають,  що потрібно щось робити кожен на своєму фронті, і тоді Україна здобуде перемогу.

Староста Андрій Купраш подякував за активну позицію всім жителям, хто допомагав і не стояв осторонь, а також привітав родин із новонародженими і подружжя, що відзначили у цьому році «Золоте весілля».