Липень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
12.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Старт пілоту генплану відновлення України з Бучі (ФОТО)

1 хвилина на читання

Із Бучі розпочнеться пілотний проєкт генерального плану національного відновлення України. Про це повідомили у Бучанській міській раді. Зокрема, розробляють модель розумного міста та обговорюється про будівництво заводу з виробництва корейських автобусів іноземними компаніями.

Кращі міжнародні експерти у різних галузях займаються розробкою проєкту генплану відновлення, які:

  • враховують успішний світовий досвід для залучення інвестицій,
  • надають новий імпульс для розвитку амбітного проекту для всієї України Bucha Tehno Garden.

Представники міської ради взяли участь у Форумі, де це обговорювалося, зокрема з директором центру промислово-економічного співробітництва корейського університету, Фонду міжнародного співробітництва Pro Bono та інших неурядових організацій.

«Напрацьовується модель розумного міста шляхом створення інноваційного  технопарку, IT та медичного кластерів. Йдеться і про  залучення інвестицій для будівництва заводу з виробництва корейських автобусів», – повідомили у пресслужбі БМР.

Реалізація цих проєктів – це нові робочі міста, податки у місцевий бюджет, а відтак розвиток громади.

Працівники міської ради презентували корейським партнерам свої напрацювання, серед яких муніципальна програма «Vdoma Krashche».

«Важлива деталь: після завершення презентації розвитку Бучанської громади,  учасники форуму довго і щиро аплодували в знак підтримки Бучанської громади», – відмітили у пресслужбі БМР.

Нас підтримує світ.