Квітень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Люди, які відбудовують міста. Знайомтесь, пані Ольга працює із зеленбудом (ФОТО)

бучазеленбуд Ольга

Хто вони – люди, які відбудовують міста? Чому їм не страшно? Вони працюють у важких умовах, але вони посміхаються. Вони відродилися, вони на рідній землі.

Знайомтесь – це Ольга. І вона колись приїхала в Україну з росії. 18 років тому ця дівчина почала будувати своє життя в нашій державі. Спочатку домом для неї став Маріуполь, але через деякий час Ольга разом з чоловіком переїхала до Бучі.

Перше відчуття про місто, у якому вона ніколи раніше не була, настільки приємно вразило дівчину, що вона зрозуміла: тепер це її дім. У Бучі подружжя відкрило свою власну справу. Будували будинок. Життя було прекрасним.

 Але прийшла війна. Місто захопили російській військові. Вбивали, руйнували та знищували все. Ольга з чоловіком залишались вдома до 12 березня, але коли вже було дуже небезпечно, виїхали.

У кінці березня місто звільнили. Відразу після деокупації вони повернулись до Бучі, бо відчували у собі силу відбудовувати місто. Дізнались, що гуманітарний штаб працює у приміщенні Бучанського ліцею. Там отримали консультацію і були прикріпленні до робітників підприємства “Бучазеленбуд”.

Працюють майже кожного дня. Усю любов до рідної землі вкладають у свою роботу.

Ольга розповідає, що вони багато років планували відпустку, але ніяк не виходило. Зараз, працюючи на свіжому повітрі, Ольга відчуває, що відпочиває.

Коли робиш дійсно важливу справу, в тебе виростають крила.

Дякуємо. Завдяки таким людям, ми переможемо.