Грудень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Успішні кейси Бучанської громади для гостей зі всієї України (ФОТО)

1 хвилина на читання

Бучанську громаду відвідали 30 представників місцевого самоврядування всіх рівнів з різних куточків нашої держави: депутати обласних, районних рад, представники старостинських округів, міські, селищні чи сільські голови рад.

Як згодом зазначили перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, народні депутати Андрій Мотовиловець і Віталій Бєзгін, Бучанська громада – це приклад позитивних змін, унікального досвіду, гарної роботи місцевого самоврядування.

Це була не просто зустріч, а оглядова екскурсія успішними кейсами Бучанської громади та можливість поспілкуватися і обмінятися досвідом.

– Мені було надзвичайно приємно презентувати нашу громаду. За той невеличкий проміжок часу від створення об’єднаної територіальної громади нам вдалося досягти знакових результатів, які слугують нині нашим жителям, – зазначив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Центр надання адміністративних послуг, публічна бібліотека, центр підтримки підприємців Дія.Бізнес, спорткомплекс Академія спорту, Бучанська українська гімназія, нова амбулаторія в Мироцькому – це ті об’єкти, які відвідали гості.

А також гості оглянули місцевість, де в планах громади реалізувати амбітний проєкт Bucha Techno Garden – територію пріоритетного розвитку, яка дасть можливість створити нові робочі місця, залучити багатомільйонні інвестиції в економіку й сприяти розвитку нашої громади і всієї Київщини. Тим паче, що перші кроки в цьому напрямі вже зроблено.

На завершення відбулися урочистості. Молодим амбітним лідерам громад за активну позицію, просування правильних ініціатив, що покращують життя кожного громадянина, вручили подяки і подарунки – цікаві книжки, які обов’язково стануть їм у пригоді.