Листопад 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

75 щасливих років Ворзельському садочку “Берізка”

Радісну подію відзначив Ворзельський дошкільний навчальний заклад «Берізка».

75 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. За велику кількість років заклад випустив не одну сотню діточок підготовлених до школи.

Також гордістю закладу є його працівники: вихователі, няні, методисти, медики, кухарі, тобто всі ті, хто постійно і з любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців і їхній повноцінний розвиток.

Свій ювілей директорка закладу Раїса Якуніна, працівники та вихованці святкували у тісному колі друзів, адже карантинні вимоги не дозволяють зібрати багато гостей.

Все ж привітати іменинників завітали заступник Бучанського міського голови Сергій Шепетько, начальник відділу освіти БМР Олег Цимбал, староста Ворзеля Андрій Липовецький та ветерани дошкільної освіти, ті хто працював у цьому дитячому садочку довгі роки, та вклали в нього багато сил та праці Тамара Петрівна Бабекіна та Антоніна Іванівна Перуцька.

Від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука Сергій Шепетько привітав увесь колектив та зазначив, що надзвичайно вражений сімейною атмосферою, яка тут панує.

Діти – це наше майбутнє, для них ми повинні жити, творити, дарувати їм щастя. Ми, як представники влади, обов’язково маємо допомагати дошкільному закладу, покращувати умови перебування малят .

Вітаючи колектив Олег Цимбал запевнив, що відділ освіти і надалі підтримуватиме садочки нашої громади. Адже саме тут діточки отримують свій перший досвід спілкування у колективі, стають дорослішими і самостійними.

Ну яке ж свято без подарунків? Заклад отримав: прес для прасування, електром’ясорубку та біндер.

Також за багаторічну сумлінну працю, високий професфоналізм, вірну та нелегку працю та з нагоди 75 – річчя працівників було нагороджено Почесними грамотами Бучанського міського голови Анатолія Федорука та відділу освіти БМР.

Літопис закладу поповнися ще однією сторінкою, радісною подією в житті садочка. Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь педагогів.