Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
01.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Привітання А. Федорука з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Бучанський міський голова Анатолій Федорук опублікував на своїй сторінці у соцмережі фейсбук:

“Шановна громадо!

Вітаю із нашими головними державними святами – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

За 30 років, відколи ми відновили незалежність,багато що змінилося: і країна, і люди, і наше життя навколо. Проте незмінним залишається бажання кожного жити далі у вільній і мирній державі.

Ми різні, але єдині, розуміємо, що Україна починається з кожного з нас. Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, а в суспільстві – згуртованість і працелюбство.

З нашим державним стягом стояли патріоти на барикадах двох історичних революцій, нині виборюють волю і захищають цілісність України наші воїни в зоні бойових дій. З ним святкують перемоги та проводжають в останню путь наших Героїв. Він гордо майорить на щоглах міжнародних об’єднань, змагань, конкурсів – рівним серед рівних.

«Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була»! Нехай слова українського класика розвіють сумніви: ми впораємося з усіма труднощами, які випали на нашу долю, ми здолаємо проблеми, ми переборемо всі негаразди.

Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!

Усім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку в оселях, мудрості й успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та нашого народу.

Слава Україні!”