Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Фісташкове морозиво в домашніх умовах: рецепт смачного десерту від Лілії Ребрик

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик зізналась, що морозиво завжди було улюбленим літнім десертом її родини. Серед усього різноманіття смаків справжній фаворит – фісташкове, яке вона із задоволенням готує вдома.

Смачним рецептом домашнього фісташкового морозива зірка поділилась у своєму інстаграмі. Приготуйте цей прохолодний і дуже яскравий десерт на власній кухні й насолоджуйтесь ним у ці спекотні літні дні. Записуйте рецепт!

Інгредієнти:

  • несолоні фісташки – 200 грамів
  • молоко – 2 склянки
  • жирні вершки – 0,5 склянки
  • яєчні жовтки – 4 штуки
  • цукор – 1 склянка
  • несолодкий йогурт – 0,5 склянки

Приготування

  • Почистити фісташки від шкаралупи та подрібнити у блендері.
  • Пересипати фісташки у невеличку каструльку, додати молоко і вершки, довести до кипіння.
  • В цей час збийти жовтки з цукром до стану пишної маси, додати в каструлю і перемішати.
  • Поставити на водяну баню на 8 хвилин, добре перемішуючи.
  • Дати охолонути під закритою кришкою.
  • Додати йогурт, добре перемішати та поставити у морозилку.
  • Як тільки почне замерзати, дістати, збити й знову заховати в морозилку.
  • За пів години знову дістати, збити і залишити заморожуватись.

Коли морозиво буде готове, дістаньте його і накладіть у вафельний ріжок або й просто їжте ложкою. Зірка радить для смаку ще натерти шоколад і посипати ним свій холодний десерт. Смачного!