Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Співпраця Буча-Туреччина: нові проекти та додаткові робочі місця

1 хвилина на читання

Сьогодні Бучанській міський голова Анатолій Федорук під час зустрічі з Ертаном Баштуханом, головою корпорації «TURKSID”, обговорили про можливе партнерство.


У планах турецької компанії відкриття в Україні великого торгового центру з офісними приміщеннями, до речі, за участю 200 торгових міжнародних бізнес-палат. Зараз йде мова про долучення до шоу-руму 100 турецьких і стільки ж міжнародних брендів у різних секторах економіки: електроніка, текстиль, меблі тощо. Реалізація інвестиційних проектів передбачає створення 1,5 тисячі робочих місць.

– Ми зацікавлені у тому, щоб інвестиції такого плану лягали в нашу територіальну громаду, – зазначив Анатолій Петрович.

Міський голова познайомив закордонного гостя із проєктом Bucha Tehno Garden, співпрацю із ДП Антонов та розповів про реалізацію проектів у рамках «Київської агломерації». А також привабливі моменти для інвестицій:

  • розбудова транспортної інфраструктури,
  • наявність міжнародної траси, летовища та залізниці,
  • будівництво індустріального парку, що обов’язково додасть зацікавленості бізнесовим структурам.

– “Bucha Tehno Garden – амбітний проект, над реалізацією якого вже працюємо у співпраці з Урядом, народними депутатами, обласним керівництвом. І така синергія дій приречена на успіх, – розповів Анатолій Федорук.

І додав, що саме зараз напрацьовується законодавче поле, на якому буде комфортно вести бізнес.

Ертан Баштухан розповів, що їх корпорація вже співпрацює із шести країнами, тож Україна в особі Бучанської громади має стати сьомим партнером.

А також додав, що можливий додатковий проект – будівництво заводу з випуску сільгосптехніки.

Як зазначили у пресслужбі Бучанської міської ради, Українська торгово-промислова палата, Посольства обох країн гарантують максимальну підтримку і сприяння.