Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

З Днем медичного працівника!

1 хвилина на читання

Шана рятівникам у білих халатах

Професія медика завжди була надскладна і надважлива, та зараз, у часи пандемії коронавірусу, саме ці люди, віддані своєму професійному обов’язку, стали на захисті людського здоров’я і життя. Вони без вагань перебувають на передовій боротьби із підступною хворобою, лікують нас, захищають ще і вмовляють берегтися та робити щеплення.

Знання, мудрість, витримка – ці риси є основою наших захисників у білих халатах. Додаються до них доброта і співпереживання, адже у них великі серця. І їм потрібна наша підтримка, розуміння і повага.

У Бучанській громаді

В БМТГ завжди намагаються підтримувати медичну галузь. За проєкти її розвитку депутатський корпус зазвичай єдиний у голосуванні. Згадаємо, нещодавно відкрили нові сучасні амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Мироцькому, і в Бучі у мікрорайоні Мельники, у минулому році – в Луб’янці, трохи раніше – на Новій Бучі. Адже послуги мають бути ближчими! Придбано три автомобілі. За час пандемії коронавірусу на медичну галузь виділили понад 10 мільйонів коштів з місцевого бюджету, завдяки чому лікарі, медсестри, фельдшери мали захист, а пацієнти – впевненість у якості. Матеріальна база галузі весь час покращується, вдосконалюється. Наприклад, ми повідомляли, що у консультативно-діагностичному центрі вже функціонує мамограф, і жінкам немає необхідності їздити кудись на дослідження. А у Ворзелі незабаром приміщення амбулаторії капітально відремонтують – кошти вже виділені.

І сьогодні ми хочемо привітати медиків, які самовіддано борються за наше здоров’я! Щасливої вам долі!