Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Як стати успішними – дітки громади на цікавому тренінгу (ФОТО)

1 хвилина на читання

Центр соціальних служб Бучанської міської ради у співпраці з Благодійною організацією БФ «Клуб Добродіїв» подарували підліткам можливість взяти участь у проєкті – п’ятиденний табір «Мені вдалося».

Ви вважаєте, що успіху досягають лише обрані, а вам це навряд чи вдасться і, навіть, не потрібно починати? Саме цю думку в першу чергу розвінчували на тренінгу «Мені вдалося». А юнаки і дівчата за допомогою спікерів, вдало пристосованої до їх віку програми і додаткового матеріалу змінювали свій світогляд і розуміли: успіху може досягти кожен, та треба мріяти, бажати й прямувати до своєї цілі.

В першу чергу соцслужби надали таку можливість навчитися реалізувати свій потенціал і досягти перемоги у житті дітям, які потребують додаткової уваги, які опинилися у складних життєвих обставинах. І перший день підприємницького тренінгу їх справді вразив. Працівник центру Анна розповіла, що після завершення занять юнаки і дівчата ще близько години спілкувалися із тренерами і між собою, і все з цікавістю і у піднесеному настрою:

Їх вчили чути, слухати, контактувати, помічати деталі навкруги, формувати дружнє коло. А історія спікера, який колись був таким же як вони невпевненим звичайним хлопчиськом, але поставив собі мету – стати ведучим, і досяг її – додала впевненості, що і їх цілі можна досягти.

Попереду ще кілька цікавих занять, де діти створять дорожню карту успіху, зрозуміють свої сильні сторони, шляхи досягнення цілей, залучення необхідних ресурсів, і завдяки цьому повірять у себе, щоб впевнено сказати: “Мені вдалося!”.

До речі, Центр соціальних служб вже близько дев’яти років співпрацює із БФ «Клуб Добродіїв», які періодично організовують такі важливі, необхідні заходи для діток. І що головне, підопічні центру говорять щире дякую, адже дізнаються, що світ навколо себе можна змінити на краще.

Нагадаємо, Бучанські каратисти повернуться з Болгарії з завойованими перемогами | БУЧАНСЬКІ НОВИНИ (buchanews.com.ua)