Нарешті спека: рецепт полуничного морозива з йогурту
1 хв читання
Не варто відмовляти собі в задоволенні і обмежувати в своєму раціоні цей смачний продукт – морозиво. Якщо ж ви переживаєте, що в магазинному морозиві містяться шкідливі консерванти, ми пропонуємо вам приготувати його вдома власноруч, тим паче – це дуже легко!
Інгредієнти:
- Натуральний густий йогурт (грецький, турецький) – 400 г
- Полуниця свіжа – 200 г
- Цукрова пудра – 2 ст. л.
- М’ята – 2-3 листочки

Спосіб приготування:
- Полуницю помийте, очистьте від хвостиків.
- Перебийте в блендері з цукровою пудрою.
- Кількість цукру ви можете зменшити або збільшити на власний смак.
- Змішайте йогурт з полуничним пюре в невеликій металевій мисці.
- Поставте в морозилку, поки йогурт не застигне (близько трьох годин).
- Дістаньте, розкладіть спеціальною ложкою для морозива та додайте м’яти для краси.