Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Створення центру Дія.Бізнес для підприємців – на часі (ФОТО)

1 хвилина на читання

Сьогодні Бучанський міський голова Анатолій Федорук із заступницею міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерією Іонан та керівницею  платформи соціальних проєктів BeCity Aнною Страховською провели зустріч, головною темою якої стало відкриття центру для бізнесменів. Місцем спілкування обрали сучасну комфортну залу Публічної бібліотеки Бучанської громади.

Нагадаємо, у Бучі планують відкрити сучасний офіс, у якому бізнесмени матимуть змогу отримати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів – Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес.

Валерія Іонан наголосила, що сьогодні малий і середній бізнес стає драйвером економічних змін у громаді.

Обговорювали також нові можливості, які підприємці Бучанської громади зможуть отримувати.

Навчання, безкоштовні консультації, відвідування бізнес-подій, пошук  інвесторів і партнерів – це та багато інших можливостей зможуть знайти ділові люди у Центрі.

Крім того, у планах спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук наголосив на важливості такої роботи, адже створення  центру у громаді допоможе представникам бізнесу об’єднатися на сучасній платформі і просувати свою продукцію.

Обговорено питання цифрової освіти школярів, створення соціально корисних сервісів, IT- кластеру у складі амбітного проекту Bucha Tehno Garden тощо.