Квітень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
08.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 12-18 квітня 2021 року

1 хвилина на читання

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Намагайтеся в ім`я своїх особистих інтересах не закидати роботу. Навпаки, на цьому тижні варто особливу увагу звернути на ваш кар`єрний зріст, так як можливі вельми привабливі пропозиції і досягнення, що сприяють підвищенню на посаді. Щоб домогтися успіху, вам потрібно проаналізувати ситуацію і тримати під контролем свої емоції.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Цього тижня небажано грати в хованки зі своїм обранцем, ви все одно програєте. Таємне стане явним. Будьте реалістом у вирішенні особистих проблем, що звалилися на вас. Визнання ваших заслуг діловими партнерами і друзями виявиться для вас приємним сюрпризом. Ви зможете поглянути на багато речей по-новому і побачити те, що раніше не помічали.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Вас підхопить вітер приємних змін. І це торкнеться, в першу чергу, особистого життя. Наприклад, вам зроблять пропозицію руки і серця. Або ж можна очікувати поповнення родини. Крім того, з`явиться шанс досягти успіху в діловій і фінансовій сферах. Намагайтеся не відкладати важливі справи і рішення, беріться за них відразу. Це прямий шлях до мети. Ваш позитивний погляд на світ дозволить з легкістю справлятися навіть з найскладнішими завданнями.

РАК (22.06 – 23.07)

На початку тижня використовуйте зустріч з керівництвом у своїх цілях, викладіть свої чудові плани та ідеї, вашу ініціативу обов`язково підтримають. У четвер можна втекти з роботи раніше і поїхати на побачення, воно виявиться вельми романтичним. У вихідні відпочиньте від суєти і турбот, відчуйте смак життя.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

Для вас настає цікавий тиждень, коли можна активно відпочити і з задоволенням попрацювати. Енергія б`є ключем, тому вам багато чого буде вдаватися. Ситуація, можливо, зажадає від вас вміння справлятися з додатковим навантаженням. Спробуйте поменше говорити і більше слухати. Якщо вам не вдасться відкрутитися від участі в суперечці, намагайтеся зберігати нейтральну позицію. Неділя – вдалий день для поїздок і початку подорожей.

ДІВА (24.08 – 23.09)

У понеділок ви можете отримати інформацію, яку вам краще зберегти в таємниці. У вівторок бесіда з начальством може піти на трохи підвищених тонах, проте вам вдасться довести свою правоту. На міцне і тривале співробітництво ні в роботі, ні в особистому житті зараз не розраховуйте, все швидкоплинно і досить ілюзорно. Можуть заплутатися і відносини з рідними.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Цей тиждень обіцяє принести емоційний сплеск, енергію, здоров`я і успіх. У середу будь-яка справу буде вдаватися і практично будь-яка мрія може здійснитися, якщо, звичайно, для цього не доведеться зачепити інтереси інших людей. У четвер у вас може з`явитися непереборне бажання змінити коло спілкування, велика ймовірність появи поруч нових знайомих, близьких вам по духу. У вихідні направте свою енергію на рішення домашніх справ і сімейних негараздів.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Рекомендується побільше часу провести в блаженстві, користуючись плодами успіхів, досягнутих раніше. Втім, нові справи теж обіцяють солідний прибуток. Ваша енергія і зібраність дозволять творити чудеса. Везіння по дрібницях стане причиною оптимістичного настрою, що також вельми сприяє працездатності. Середовище дозволить залишити серйозні проблеми в минулому. У вашому житті починається яскравий і вдалий період.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Цього тижня особливо яскраво проявиться ваша цілеспрямованість. Вам легко буде реалізувати свої творчі задуми, як в індивідуальній, так і в колективній роботі. Результативними виявляться далекі поїздки і відрядження. У четвер і п`ятницю проявіть трохи більше уваги і доброти до своєї сім`ї. У вихідні ви отримаєте справжнє задоволення від спілкування з друзями.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

На цьому тижні вам доведеться зібратися, від вас будуть потрібні стійкість і терпіння. Друзі засиплють вас порадами діаметрально протилежного змісту. Намагатися їх дотримуватися, зрозуміло, не варто, але вислухати можна, раптом прослизне і здорова думка. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими, ви досягнете схвалення з боку начальства. У п`ятницю бажано критично оцінювати свої дії і слова.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02).

Тиждень очікується надзвичайно продуктивний, насичений різноманітними подіями. Однак ви ризикуєте втомитися від спілкування. Адже чекають важливі зустрічі і напружені переговори. Чим більш активними і гнучкими ви будете, тим більше зумієте домогтися. Друзі та близькі виявляться непоганими порадниками. Частиною роботи можете поділитися з колегами. Більше приділяйте часу підростаючому поколінню.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Результати роботи зможуть нині вас порадувати і принести моральне і матеріальне задоволення. Однак намагайтеся не з`ясовувати стосунки з діловими партнерами і не сперечатися з начальством. На середу можна запланувати серйозну розмову зі старим другом, можливо, ви дізнаєтеся щось важливе. П`ятниця сприятлива для досліджень, лекцій та майстер-класів. Але самі утримайтеся від публічних виступів, тримайте свої ідеї та плани при собі. У суботу займіться повсякденними справами, завершуйте розпочате в будні.