Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
04.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 22-28 березня 2021 року

1 хвилина на читання

ОВЕН (21.03 – 20.04)

На цьому тижні ви станете розумніше, і будете вирішувати багато проблем раціональними методами, без зайвих емоцій. Понеділок – сприятливий день для начальників всіх рівнів. У середу близькі люди підтримають ваші ідеї. У четвер і п`ятницю стежте за конкурентами, і не базікайте зайвого, так як вашою інформацією можуть скористатися проти вас же. У неділю вдома вас можуть очікувати хороші новини.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Буря недавніх проблем піде на спад, і вас може охопити трудовий ентузіазм. Не упускайте можливості повчитися у колег і поділитися досвідом з ними. Не виключені пропозиції нової роботи або підвищення по службі. У вівторок ввечері несподівані новини загрожують порушити ваші плани. У середу можливі конфлікти в родині. Завершивши важливу справу в п`ятницю, ви заслужите подяку від начальства.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Тиждень виявиться для вас вдалим і радісним. Збуваються ваші давні мрії, реалізуються важливі плани. Це час просування вперед у кар`єрі і в особистому житті. Якщо ви хочете щось змінити, дійте. Особливо приємні події очікуються в особистому житті. Ви не будете сумніватися в тому, що вас люблять, що ви потрібні. Чекайте пропозицію руки і серця.

РАК (22.06 – 23.07)

Цей тиждень може виявитися досить напруженим в емоційному плані, але вас будуть підтримувати друзі і близькі люди. У вівторок вам не варто піддаватися песимістичним настроям, женіть від себе похмурі думки. Уже в середині тижня ви побачите, що все змінюється на краще. У вихідні проявляйте активність і не приховуйте свої емоції.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

З самого початку тижня вам слід уникати людей зі складним характером і негативним ставленням до життя і до роботи, так як ви можете піддатися їх негативного впливу. У другій половині тижня ви будете розриватися на частини, щоб встигнути в декілька важливих місць одночасно. Може появитися нова вигідна угода або додатковий короткочасний заробіток. Орієнтуйтеся по ситуації і не сприймайте це тільки як зобов`язання. У вихідні постарайтеся залагодити сімейні справи, внісши конструктивні пропозиції.

ДІВА (24.08 – 23.09)

На цьому тижні життя буде вирувати, хоча багато своїх планів доведеться докорінно переглянути. Зібравшись з силами, вам вдасться реалізувати важливі проекти, що приверне до вас увагу начальства. Але всіляко боріться з найменшим проявом невпевненості у власних силах, краще постаратися знайти підтримку скрізь, де тільки можна, ніж відмовитися від дій. Неділя – хороший день для руйнування старого і непотрібного і створення нового в особистій сфері.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Тиждень буде сприятливим в сфері професійної діяльності і творчих пошуків, Вам представиться можливість налагодити важливі зв`язки і контакти. Кохана людина приємно вас здивує. Так що обов`язково заплануйте побачення. Задумайтесь про майбутню відпустку або удвох відправляється куди-небудь на вихідні, отримаєте незабутні враження.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Удача нині на вашому боці – буде успішна будь-яка діяльність, пов`язана з викладанням, навчанням, юриспруденцією, бізнесом. З`явиться можливість підняти свій професійний авторитет. Вам будуть надавати довіру і чекати підтримки і допомоги. Допомога ближньому – це чудово, але не робіть цього на шкоду особистому життю. Адже любов вас надихає і окрилює, не приховуйте своїх почуттів. І постарайтеся не пригнічувати ініціативу дітей.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

На цьому тижні вам раптом захочеться знайти нових ділових партнерів, яскраво проявити себе на роботі, і отримати по-справжньому глобальні результати. Здатність помічати найдрібніші деталі імпонує вашому начальству, і тільки лінь може перешкодити вам у розвитку кар`єри, так що варто взяти себе в руки. У п`ятницю краще заздалегідь продумати, що ви в силах зробити самостійно, а для чого потрібна допомога близької людини.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

На цьому тижні зросте ваш творчий потенціал, і, що буде вельми до речі, ви можете отримати багатообіцяючу ділову пропозицію. Шанс втрачати не слід, але будьте уважні, перевіряйте надійність партнерів. У середу ви будете схильні наобіцяти більше, ніж ви в змозі виконати. Найбільш прямий шлях до мети зовсім не обов`язково найкращий, розгляньте всі варіанти.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

На цьому тижні будьте обережні щодо колег і друзів, так як вони можуть вас підвести або спровокувати на непотрібний фінансовий ризик. Щоб тиждень виявився благополучним, не варто інформувати про свої плани оточуючих. У четвер буде важливо не відмовляти у відповідь на прохання і виконувати роботу, за яку беретеся, вчасно. Ймовірно, надійде приваблива пропозиція, яку варто, як мінімум, обміркувати. У вихідні можливий розлад у стосунках з близькими людьми через квартирне або фінансового питання.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Постарайтеся не впадати в депресію, женіть від себе геть тужливі думки. Зараз не час будувати грандіозні плани. Успіх супроводжуватиме в малих справах. Непогано б зайнятися самоосвітою і самовдосконаленням. Ви можете усунути непорозуміння у відносинах з начальством. Зосередженість і пунктуальність дозволять уникнути випадкових помилок.