Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
06.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Бабинці: природа, риба, спілкування…

1 хвилина на читання

sdr

На Заводському ставу відбувся ІV відкритий чемпіонат Бабинець з підльодного лову риби.

Напередодні жіночого свята місцеві рибалки вирішили відпочити за улюбленим хобі, морально підготуватися до вітань своїх прекрасних обраниць і наловити смакоту на святковий стіл. 

Цю подію з нетерпінням чекали майже рік. І ось у неділю на Заводському ставу з усього селища знову висадився десант рибалок, – розповідає староста Бабинецького старостинського округу Андрій Купраш. – У змаганнях взяли участь 6 команд. Крім місцевих рибалок, до нас завітала команда з Клавдієвого.

Змагання проходили в 2 тури. Упродовж семи годин два десятки любителів зимової риболовлі демонстрували неабияку вправність та ділилися своїми секретами успішного полювання під льодом.

Переможці визначились як в індивідуальному, так і в командному заліку.

У командному заліку:

  • Третє місце посіла команда «ЖИГУЛІ» (у складі: Касалап Михайло та Олександр, Брунь Валентин) з результатом в 24 бали (19 рибин),
  • Друге – команда «ХАПУГИ» (у складі: Швидкий Микола, Коротков Олександр, Тищенко Олександр) – 22 бали (62 рибини).
  • Перше – команда «РЕД БУЛЛ» (у складі: Касалап Захар та Роман, Яременко Юрій) – 12 балів, насмикавши 63 рибини. До речі, вперше!

В індивідуальному заліку були кращими:

3 місце – Яременко Юрій – 8 балів (32 рибини); 2 місце – Колос Олександр – 5 балів (29 рибин); перше місце – Швидкий Микола – 2 бали (47 рибин).

Також визначали кращих у номінаціях:

наймолодші рибалки Хомутовський Ілля – 11 років та Касалап Олександр – 13 років, найдовшу рибину впіймав Касалап Михайло (окунь 18 см), найстаршим та відповідно найдосвідченішим рибалкою став Діденко Валентин – 70 років. Першу рибу впіймав Касалап Роман (окунь). Найсильніший рибалка Швидкий Микола (найбільша кількість впійманої риби – 47 рибин).

Суддя змагань Руслан Кордіяка урочисто оголосив кращих учасників і вручив їм грамоти, медалі та призи. Всі інші рибалки отримали заохочувальні подарунки. Та найкращим для всіх були дружня атмосфера, спортивний азарт, обмін досвідом і… смачна уха зі свіжого улову.

Клуб любителів – рибалок «Круча» – це не лише про змагання з риболовлі. Це – про порятунок ставу в селищі, зариблення і цікаве дозвілля в колі родини.

За вагомий вклад в організацію та проведення чемпіонату всі учасники змагань подякували фізичним особам – підприємцям Ірині Купчик, Надії Ліпінській, Олександру Купчику, Ярославу Саліму, Івану Купчику, депутату БМР Роману Ганабі та судді змагань.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини