Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Цікаво: різні кольори тюльпанів мають своє значення

1 хвилина на читання

Мовою квітів тюльпани означають чисту любов, щастя, гармонію, трепетність і захоплення. Варто знати й те, що різні кольори тюльпанів мають своє значення. Пурпурово-червоні, сонячно-жовті, ніжно-рожеві, помаранчеві, фіолетові або чорні – в чому ж таємниця кожного з них?


Червоні тюльпани, що зазвичай подобаються чоловікам, означають кохання та пристрасть. Тож, вочевидь, мужчини на підсвідомому рівні вважають цей колір найкращим для того, аби подарувати їх коханій дівчині. Якщо обранець подарував саме такі тюльпани, значить, він сподівається на відповідне почуття, а його помисли чисті і глибокі. А ще, вони поліпшують настрій і заряджають усіх присутніх позитивною енергетикою.

Рожеві тюльпани символізують віру в майбутнє, ніжність. Вони сприяють гармонійному розвитку почуттів, що тільки-но зародилися та про які ви вголос поки не наважуєтесь сказати. Також рожевий колір – це молодість і віра в те, що всі перепони можна подолати.

Жовті квіти символізують багатство. А ще вважається, що вони дарують тепло та радість. Існує стереотип, що вони є символом довгої розлуки. Однак насправді букет тюльпанів жовтого кольору асоціюється з радістю, сонцем, процвітанням і успіхом. Флористи запевняють, що такі квіти дарують творчим особистостям, бажаючи успіху на мистецькому поприщі.

Білі тюльпани – символ чистої і безтурботної любові. А ще, за допомогою цих ніжних квітів можна попросити пробачення. Вони можуть також символізувати мирне і чисте кохання та щирість почуттів. Створюють в оселі атмосферу миру і спокою.

Бузкові тюльпани являються символом вірності, а фіолетові ніби промовляють про глибоку повагу і відданість. При цьому вважається, що чим глибший і багатший колір, тим сильніше почуття.