Грудень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Виноград, чай і какао знижують активність COVID-19

1 хвилина на читання

Такі висновки зробили науковці Університету Північної Кароліни під час своїх досліджень.

Вчені впевнені, що у перешкоджанні розповсюдженню в організмі коронавірусної інфекції виноград і зелений чай завдячують хімічним сполукам, які містять речовини, що блокують ферменти протеази SARS-CoV-2.

Також зазначається, що успішно знижують активність COVID-19 какао і темний шоколад, – передає Укрінформ із посиланням на Frontiers in Plant Science.

Що приємно, ці продукти до вподоби майже всім людям. Тож ласуйте на здоров’я!