Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У день села в Гаврилівці вітали подружжя – ювілярів, молодят та новонароджених

1 хвилина на читання

Найголовніше свято села відзначили жителі Гаврилівки, яка є частиною Бучанської ОТГ. За традицією в цей день мешканці села приймали подарунки та вітання.

Заступник міського голови Сергій Шепетько, в.о. старости села Олег Покрасьон та депутат КОР Олександр Колодій вітали тих, хто народився цього року в селі, і хто став на весільний рушник. З теплими словами вдячності вітали найстарших представників громади, які своїми працьовитими руками розбудовували село. Вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи незалежність і суверенітет нашої країни сьогодні.

За кілька днів до свята в селі народилося двоє малюків. Батьки дітей з сімей Полякових та Лінкевич, у яких народилися донька Дарія та синок Нікіта, приймали вітання від громади.

«Нехай їхнє дитинство буде щасливим, виростуть вони славними українцями, які завжди пам’ятатимуть, що їхній життєвий шлях розпочинався у Гаврилівці- прекрасному населеному пункті Бучанської родини»,– зазначив у своєму вітальному слові Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

В цьому році три подружжя з Гаврилівки святкували “золоте весілля”:  Сучків, Ковальчуків та Зубків.

А от молодята Ігор Возний разом з Юлією Русіною  та Олег Василів разом з Альоною Бовтун тільки розпочали свій сімейний шлях. Тому в цей день і вони приймали вітання та побажання кохання та взаємоповаги на довгі та щасливі роки подружнього життя.

Цього дня представники влади завітали і до родини загиблого Героя АТО. Анатолій та Валентина Устименкі, які втратили сина на Сході почули слова вдячності за можливість жити мирно та зате, що виховали сина справжнім патріотом.

Бажаємо щасливої долі кожному мешканцю села, а Гаврилівці розвитку та процвітання.