Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Єдиний, хто не втомлюється, – час. А ми – живі, нам треба поспішати. (Ліна Костенко)

1 хвилина на читання

Сьогодні багато з нас опинились в скрутному матеріальному становищі. Ми вчимось відокремлювати необхідне від забаганок, першочергове від другорядного. Підраховуємо сімейні бюджети та намагаємось заощаджувати на всьому. Адже складно зрозуміти, коли закінчиться карантин і чи будуть наші доходи такими ж як були раніше. Складно не піддаватися паніці через тонни інформації та медіа-шлаку. Шалений темп життя змушує людей пристосовуватись до реалій буденності. Ми не завжди замислюємося, що поряд знаходяться люди, котрим необхідна наша підтримка та любов.

А от тепер уявіть, що існує категорія людей, котрим ВЖЕ сьогодні нема чого їсти, нема чим годувати дітей. Нема самого необхідного. Люди, для котрих кілограм гречки та літр олії може стати порятунком на тиждень.

Саме це змушує нас відключити в собі Я-споживача та включити Я-людину. Саме це змушує відірвати час від родини та йти пакувати продуктові набори. Саме це відключає страх за своє здоров’я та спонукає розвозити коробки з допомогою для людей.

Ми заручились підтримкою Фонду Петра Порошенка, штабу «Європейської Солідарності» та особисто Георгія Цагареішвілі, щоб якомога більше бучанських родин, що потребують, змогли отримати таку допомогу.

Ці люди, ці родини – неймовірні. Вони не занепали духом, незважаючи на всі життєві труднощі та випробування. Кожна родина – це окрема унікальна історія.  Але є й такі, що зовсім зневірились. І особливо приємно, що саме ми своєю увагою та допомогою  відновимо їхню віру в добро та людяність. Це неймовірні відчуття та приголомшливий досвід.

В нашому жорстокому світі сьогодні багатьом не вистачає доброти та тепла.

А наш волонтерський штаб Бучанської МО «Європейська Солідарність» продовжує працювати за адресою: м. Буча, вул. Руденка, 2. Голова штабу: Войналович Людмила, тел. 097-444-33-22.

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ